Левицата 14
Новини от Пловдив » Екип

Екип

Иван Кузов
Иван Кузов

Управителят на Пловдив Прес ООД Иван Кузов е завършил Образцова математическа гимназия „Академик Кирил Попов“ в Пловдив, дипломиран със специалност „Психология“ в ПУ „Паисий Хилендарски“, което не му е достатъчно. Затова се насочи към софтуерните технологии и се впусна в изучаването на изкуствения интелект, каквато магистратура в момента кара.

Организирал е мероприятия заедно с Международната младежка камара JCI (откъдето е тръгнал и Барак Обама), като последното беше масовото почистване на Бунарджика. Иван обича предизвикателствата, от малък работи в печатарското ателие на родителите си. Не се колебае да започне нови startup-и, а настоящата му цел е да развие ПловдивПрес, като аналитично-информационен портал от ново поколение.
 
Спас Кузов
Спас Кузов

Главният редактор на ПловдивПрес Спас Кузов е завършил „Българска филология“ и „Журналистика“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Зам.-председател на УС на Асоциацията на селскостопанските журналисти в България. 10 години е работил във „24 часа“, от които 7 като отговорен редактор на местното издание на в-к „24 часа“, преди това е бил репортер във в-к „Стандарт“. В професионалната си биография има и два периода във в-к „Марица“, където 4 години беше зам.-главен редактор и шеф на електронното издание Marica.bg.

Галина Георгиева
Галина Георгиева

Когато Галина Георгиева напише анализ за БСП, в партийната централа в Пловдив го четат на глас, а по време на избори пренареждат партийните листи. Галя е завършила Българска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“ и магистратура по журналистика във Великотърновския университет „Св. Св Кирил и Методий“. Работила е във вестниците „Български Куриер“ и „Струма“. Завеждала е отдел „Вътрешна политика“ във в-к „Марица“ 14 години. Отразявала е всички местни, президентски и парламентарни избори от управлението на НДСВ насам. Може без грешка да изброи коя партия колко парламентарни мандата е спечелила в Пловдив и региона, и колко законопроекта е изработил всеки местен депутат и дори минутите, които значимо е мълчал в заседателната зала.

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...