майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Марешки: Страх ме е да не свърша като Мишо Бирата и Ваньо Танов
България Мнения

Марешки: Страх ме е да не свърша като Мишо Бирата и Ваньо Танов

Страхувам се да не свърша като Мишо Бирата и като ген. Ваньо Танов. България днес се владее от мутрите, затова се притеснявам за себе си. Това заяви пред Цветанка Ризова по бТВ лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки по повод повдигнатото завчера срещу него и двама от депутатите му обвинение за изнудване на собственици на аптеки. Според прокуратутара той притискал конкурентите си, като ги принуждавал да зареждат от него лекарства или да му прехвърлят дял от бизнеса си.

„На мене ми предлагаха квота във властта като на патриотите. Както дадоха на тях екоминистерството, а Нено Димов е десен човек. И както дадоха на Пеевски икономическото министерство. След като не приех моркова, дойде тоягата. Сега се опитват да ме смачкат и да стана послушно пуделче. Няма как да стане“, натърти Марешки. После обяви в ефир, че му казали в прав текст „Приключвай с бизнеса с горива, за да си нямаш проблеми“.

„Не искам да ми се случи това, което сполетя Мишо Бирата в един хотел край Правец. Отиде си един млад, здрав, прав човек, в разцвета на силите си“, каза зам.-председателят на Народното събрание.

Марешки обаче отказа да назове кой го е заплашвал.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще гласувате ли на местните избори на 29 октомври?

Покажи резултатите

Начална дата: 03.10.2023 @ 15:05 | Крайна дата: 03.11.2023 @ 15:05

Зареждане ... Зареждане ...