Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Свят » Балкани » Агенция МИНА: Договорът с България отваря портите за ада
Балкани Мнения Политика Свят У НАС

Агенция МИНА: Договорът с България отваря портите за ада

Агенция МИНА плаши, че договорът с България превръща Македония в колония.
Агенция МИНА плаши, че договорът с България превръща Македония в колония.

Американо-европейско-български фашизъм ни превръща в роби, стене анализаторката Мирка Велиновска

Република Македония е окупирана държава. Това пише Мирка Велиновска от скопската агенция МИНА по повод договора за добросъседство между България и родината й. Окупаторът, продължава Велиновска, се казва Джес Бейли, наричан посланик на САЩ, а иначе маниак на тема ЦРУ и последовател на европейските гангстери с колониални нагласи. От независимостта си Македония е била под атаките на НАТО, военен пакт на Евро-Атлантическите робовладелци. Македонският народ си има работа със зрял, разработен, добре обоснован фашизъм, прокарван от дегенерати, които имат проблем със себе си като безполови същества. Тези лунатици се самопреживяват като развити западняци, въпреки че всъщност са некомпетентни същества, психопати с разбито душевно здраве, без чувство за морал и отговорност. Може свободно да се заключи, че Македония и македонците са експериментални жертви на глобална лаборатория на Менгеле за производство на увредени хуманоиди. Това ГМО разнообразие от хуманоиди, произвеждани от ЦРУ, които днес маршируват през Америка, Канада и Европа, имат своя старт и в Македония. Последователите на Зоран Заев, които претендират да са политическа партия, подкрепяни от ментално увредените зомбита на Сорос, USAID и Обединеното Кралство, са доказателство, че целият ни политически елит е капитулирал пред тези дегенерати. Малкото читави македонци са объркани колко лесно всички държавни институции капитулираха пред албански, гръцки и български платформи, координирани от фашистката американо-европейска лаборатория. В този контекст българският ултиматум ще отвори за нас портите на ада, което е наречено приемане в НАТО-Евросъюзния концентрационен лагер. Това е „нормално“ за супер свободомислещите хора като Миряна Найчевска, гей-лезбийските общности, семинарите на USAID и другите непълноценни същества, които получават ежедневно нова идентичност от новите продукти на лабораторията на Менгеле.

Истинската Македония е нещо друго. Политически, философски, идеологически, това е република на свободни и самоосъзнати хора.

Македонците са шокирани как Зоран Заев и неговите ментално увредени лунатици приемат тази ГМО идентичност, като онези, които си въобразяват, че са Наполеон, Бионсе или Азис.

Всеки от нас трябва да започне своята собствена борба за свобода от тези фашисти. Чрез борба, не мърморене, шептене и пълзене пред този брутален и смъртоносен фашизъм, призовава агенция МИНА.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...