Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » Мнения » Браво на Валери Симеонов! А МВР козирува на мутрите
Мнения ФБстатус

Браво на Валери Симеонов! А МВР козирува на мутрите

Огнян Минчев
Огнян Минчев

Мрежата се тресе от подигравки и възмущения относно акцията на Валери Симеонов за затваряне на няколко мутренски диско-и-чалга-дупки в 500 000-ната свинщина „Слънчака“.

Имали били право да „работят“ след полунощ. Оставям настрана дали подобна дейност трябва да се осъществява начело с вицепремиер. Искам само да попитам в коя нормална страна мутрите имат право да тероризират по всякакъв начин останалата част от населението – включително с мощен шум: техно, чалга, крясъци, мотоциклети без заглушители? Има ли някакъв ред и закон в страната, в която живеем?

Всеки ли може да прави каквото си иска и когато си иска? Ама било курорт – е, като е курорт, там няма ли хора, които са отишли на почивка? Тези хора права нямат ли?

Отишъл е Валери Симеонов, защото местното РПУ козирува на мутрите – вместо да ги контролира. Както и нашето РПУ, твоето РПУ и всички останали РПУ-та. Да нападаш някого, само защото не ти харесва, се нарича аргумент ad hominem – и е забранен за сериозна дискусия.

 

Не ме интересува дали е отишъл Валери Симеонов или някой друг – браво на него, че е отишъл! А вие оплаквайте мутрите, че им дръпнали шалтера в 2-3 часа след полунощ – за да могат „почиващите“ да дремнат няколко часа до изгрев слънце.

* Коментарът е от личната фейсбук страница на Огнян Минчев. Заглавието и подзаглавието са на редакцията.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...