Новини от Пловдив » България » Хороскоп за 26 януари 2018: Телецът да търси спонсори
България Суматоха

Хороскоп за 26 януари 2018: Телецът да търси спонсори

telec
Телец

Овен 21 март – 20 април

Един силен и успешен ден, в който може да се постигне много, да се спечелят допълнителни пари и да си осигурите по-добри условия на работа и живот. Привличате съдействието на колеги и шефове. До вечерта може да подпишете изгоден договор и да получите предложение, което не е за отказване. Неприятностите бързо ще се решат и забравят. Не си позволявайте да зациклите. Вървете смело напред и си гонете интереса. Енергията ви търси поле за изява. Вложете сили и таланти в нова професионална област.

 

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада ще направят силен ход, но и останалите няма да се изложат. Активизира се енергията Кундалини, която тръгва нагоре по гръбначния стълб и ни помага да се държим изправено, да си гоним интереса, да се изправим срещу страховете и враговете и да направим своя ход в посока на личните си интереси. Задвижете проектите, които от доста време подготвяте. Търсете спонсори, направете си реклама. Повярвайте в щастливата си звезда и ще спечелите. Проведете прочистваща диета.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако днес стартирате важни начинания, в утрешния ден ще доразвиете нещата, ще привлечете нови спонсори и клиенти и ще си осигурите странични доходи. Ден със силна енергетика, която ни подканя да си поставим високи изисквания, високи цели и задачи. Направете подбор на екипа си и сами се явете на интервю за работа. Имате шанс да намерите нещо много подходящо и перспективно за бъдещето ви. Погрижете се за близките, направете някому желан подарък. Така ще събудите и неговата душевна и физическа активност.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Побързайте, активизирайте се максимално, гонете си интереса, постарайте се да влезете в нова среда и да започнете нова работа. Пасивността разболява, но и прекалената активност гарнирана с неуравновесени чувства е вредна. Марс вече не ви гледа стимулиращо. Ще трябва сами да взимате решения и да разчитате на собствените си вазможности и ресурси. Не очаквайте някой друг да ви притиска и стимулира. От днес е важно да извоювате лична самостоятелност, да покажете какво наистина можете и към какво се стремите.

 Лъв 22 юли – 22 август

Ще се наложи да влижите повече усилия, средства и пари в работата, която предстои. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Ще ви е трудно, но от днес Марс вече ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Стрелеца, така че енергията ви ще се активизира и задачите ще започнат де се решават една по една. Не започвайте много дела одновременно. Днес е важно да организирате тези, които могат да ви свършат работа, а не сами да се захващате с нея. Така постъпват истинските началници-лъвове. Пипайте с кадифени ръкавици.

 

Дева 23 август – 22 септември

Един успешен ден, в който може да изкачите висок връх. Родените в първата декада да не провокират хора, които могат да се отнесат с тях агресивно. От днес Марс ви гледа в пречупващ апект от знака на Стрелеца. Обърнете внимание и на здравето. Засилва се тенденцията придобитите заболявания да придобиват хроничен характер. И в отношенята ще се намесят нерешените лични, наследствени и професионални въпроси. Денят е високо енергиен, поне една важна работа ще свършите, но пречките по пътя ще ви откажат от повечето намерения.

Везни 23 септември – 22 октомври

Нещо, което търсите отдавна може да се намери и да се осигури в полза на близките и децата. Днес може да започнете работа или връзка, която още утре ще ви донесе късмет и приятни моменти задено. Не мислете само за работа. Запознанствата и контактите от днешния ден ще ви срещнат точно с хората, които ще ви помогнат в работата. Позволете си разтоваращи и релаксиращи моменти, представете си ярко това, което искате да постигнете и съдбата ще ви помогне. Изливайте любовта си към близките, децата и приятелите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в третата декада ще срещат открито противпоставяне от страна на колеги, работодатели и партньори. Трудно ще вървят преговорите по отношение на имотни и наследствени дела. Очертават се съюзи срещу вас и на работното място, особено ако с действията си засягате нечий интерес. Съдбата ще ви помогне да откриете кой действа срещу личните ви амбиции. Лагерите в живота ви ще се оформят, ще трябва да се откажете от едно за сметка на друго. Марс напуска вашия знак, част от активността ви се губи.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на високите енергии, цели и стремежи. Марс навлиза във вашия знак, активизира ви за бързи действия в посока на личните ви интереси. Ще намерите сили да се изправите срещу конкурентите и срещу тези, които ви мътят водата в социален, семеен и обществен план. Сега е момента да се изправите и срещу личните си страхове, да намерите сили да оправите нещата, които от доста време са зациклили и вече пречат на движението ви напред и нагоре. Навлизаме в един от най-мощните дни в месеца. Подпишете нов договор, действайте.

Козирог 22 декември – 20 януари

Силен и успешен ден. Ще привлечете благоприятни случайности и хора способни да ви подкрепят в личните амбиции и инвестиции. Родените в третата декада ще извадят късмет и при пътуване и гостуване. Водете преговори на четири очи, опитайте да се споразумеете по имотни и наследствени въпроси. Пасивността ще ви разболее и ще даде предимства на друг. Поставете условя и ултиматуми там, където до момента с изчакване нищо не се е получило. Направете някому подарък и чакайте подобен жест.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес ще свършите много добра работа. Активизирайте се, търсете странична подкрепа и съдействие в посока на важна лична цел. Случващото се в момента ще ви издигне на по-добри позиции в бизнеса и в обществото. Чакайте подарък от хора, на които в миналото сте помогнали. Връщат се жестовете, градят се мостове между двата бряга на реката от възможности. Инициативите ви ще се отплащат в бъдещето. И случайните срещи ще работят за личния ви интерес. Оглеждайте се, не пропускайте шанса.

 

Риби 20 февруари – 20 март

В този ден пасивността е нежелателна, но всичко трябва да се прави с голямо внимание. Спазвайте условията за безопасност. Не нарушавайте правилата и не поемайте излишни рискове, особено спрямо хора, които не познавате добре. Правете всичко по традиционния начин. Не е време за тестове и изпитания, за игра на проба и грешка. И в лябовта останете с добре познатото старо, ако не искате да си имате неприятности тази вечер. Спазвайте диета. За уикенда на планирайте големи натоварвания и рискови действия. Стойте мирни.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...