Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » Важно » Проф. Д-р Диляна Вичева удвои професорската си титла
Важно Здраве Суматоха

Проф. Д-р Диляна Вичева удвои професорската си титла

професор диляна вичева
професор диляна вичева

 

Известната специалистка по УНГ отпразнува признанието със 150 гости на стилно парти в Пловдив, пя в дует със Силвия Кацарова

С удвоена титла „професор“ пред името си отскоро е известната пловдивска лекарка по УНГ болести д-р Диляна Вичева. Признание за своята научно-изследователска и преподавателска дейност тя получи от Медицинския университет-Пловдив. Преди това академичното звание „професор“ й бе присъдено от Русенския университет „Ангел Кънчев“.

На стилно парти в присъствието на ректорското ръководство на Медицинския университет-Пловдив, на колеги и приятели от цялата страна, проф. Диляна Вичева отпразнува поредния си професионален триумф. Повече от 150 гости й засвидетелстваха уважение, нетърпеливи да я поздравят и да й поднесат куп подаръци в ресторанта на хотел „Рамада Пловдив Тримонциум“.

„Благодаря на скъпите си родители, на брат ми, както и на моя невероятен съпруг Проф. Владимир Ставрев и най-вече сина ни – Валери Ставрев за тяхната неименна подкрепа, за вярата на правотата, за сплотеността и оптимизма в ежедневието! Всички вие сте част от моя път на успеха – научихте ме да помагам, да бъда добър човек“, сподели през сълзи проф. Диляна Вичева.

„Осмислянето на живота е в правенето на добро. А това е приоритет сред заниманията на проф. Вичева – професионални и благотворителни“, каза водещият Румен Бахов, популярен от телевизионното предаване „Пълен абсурд“. Той изненада приятно присъстващите с разиграването на томбола с многобройни подаръци.

С арията „Наздравица“ от операта „Травиата“ тримата тенори от „The Unique Voices“ изправиха на крака гостите и с чаша вино в ръка приветстваха чаровната домакиня на партито, сияеща в разкошна сребриста бална рокля. Проф. Диляна Вичева възхити присъстващите, като едва не засенчи естрадната прима Силвия Кацарова в общото им изпълнение на хита „Големият кораб минава“.

 

„Като чуя думата „професор“, не си представям млада и красива жена. Истинско удоволствие е да те познавам, Диляна“, поздрави я и певицата Силвия Кацарова.

Проф. Диляна Вичева е преподавател по ушно-носно-гърлени болести и работи като УНГ лекар в УМБАЛ „Каспела“-Пловдив. Тя е председател на Българското ринологично сдружение и зам.-председател по международната дейност на Националното сдружение по оториноларингология, хирургия на глава и шия. Проф. Диляна Вичева е и официален делегат за България и в борда на Европейската ринологична асоциация. Членува в още 16 престижни международни и български организации. Била е и е гост-лектор на международни форуми по УНГ болести  из цял свят над 48 пъти. С огромна енергия и страст проф. Диляна Вичева влага и като председател в благотворителните дейности на „Клуб Пловдив, Оптимист Интернешънъл“. Носител е на 5 почетни отличия.

Проф. Диляна Вичева

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...