Новини от Пловдив » Важно » Проф. Д-р Диляна Вичева удвои професорската си титла
Важно Здраве Суматоха

Проф. Д-р Диляна Вичева удвои професорската си титла

професор диляна вичева
професор диляна вичева

 

Известната специалистка по УНГ отпразнува признанието със 150 гости на стилно парти в Пловдив, пя в дует със Силвия Кацарова

С удвоена титла „професор“ пред името си отскоро е известната пловдивска лекарка по УНГ болести д-р Диляна Вичева. Признание за своята научно-изследователска и преподавателска дейност тя получи от Медицинския университет-Пловдив. Преди това академичното звание „професор“ й бе присъдено от Русенския университет „Ангел Кънчев“.

На стилно парти в присъствието на ректорското ръководство на Медицинския университет-Пловдив, на колеги и приятели от цялата страна, проф. Диляна Вичева отпразнува поредния си професионален триумф. Повече от 150 гости й засвидетелстваха уважение, нетърпеливи да я поздравят и да й поднесат куп подаръци в ресторанта на хотел „Рамада Пловдив Тримонциум“.

„Благодаря на скъпите си родители, на брат ми, както и на моя невероятен съпруг Проф. Владимир Ставрев и най-вече сина ни – Валери Ставрев за тяхната неименна подкрепа, за вярата на правотата, за сплотеността и оптимизма в ежедневието! Всички вие сте част от моя път на успеха – научихте ме да помагам, да бъда добър човек“, сподели през сълзи проф. Диляна Вичева.

„Осмислянето на живота е в правенето на добро. А това е приоритет сред заниманията на проф. Вичева – професионални и благотворителни“, каза водещият Румен Бахов, популярен от телевизионното предаване „Пълен абсурд“. Той изненада приятно присъстващите с разиграването на томбола с многобройни подаръци.

С арията „Наздравица“ от операта „Травиата“ тримата тенори от „The Unique Voices“ изправиха на крака гостите и с чаша вино в ръка приветстваха чаровната домакиня на партито, сияеща в разкошна сребриста бална рокля. Проф. Диляна Вичева възхити присъстващите, като едва не засенчи естрадната прима Силвия Кацарова в общото им изпълнение на хита „Големият кораб минава“.

 

„Като чуя думата „професор“, не си представям млада и красива жена. Истинско удоволствие е да те познавам, Диляна“, поздрави я и певицата Силвия Кацарова.

Проф. Диляна Вичева е преподавател по ушно-носно-гърлени болести и работи като УНГ лекар в УМБАЛ „Каспела“-Пловдив. Тя е председател на Българското ринологично сдружение и зам.-председател по международната дейност на Националното сдружение по оториноларингология, хирургия на глава и шия. Проф. Диляна Вичева е и официален делегат за България и в борда на Европейската ринологична асоциация. Членува в още 16 престижни международни и български организации. Била е и е гост-лектор на международни форуми по УНГ болести  из цял свят над 48 пъти. С огромна енергия и страст проф. Диляна Вичева влага и като председател в благотворителните дейности на „Клуб Пловдив, Оптимист Интернешънъл“. Носител е на 5 почетни отличия.

Проф. Диляна Вичева

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...