Новини от Пловдив » Свят » Тръмп: Аз съм стабилен гений и се храня добре
Свят

Тръмп: Аз съм стабилен гений и се храня добре

доналд тръмп
доналд тръмп

Аз съм стабилен гений и ям доброкачествена храна, заяви в интервю за британска телевизия президентът на САЩ Доналд Тръмп, предаде Reuters.

Относно това какво е здравословното му състояние и какво мисли за отправените към него квалификации, че е луд и в недобро физическо здраве, президентът Тръмп отвърна: „Аз съм стабилен гений“.

Запитан дали яде бъргъри и дали пие кока кола, той каза: „Ям чудесна храна, приготвена от някои от най-добрите шеф готвачи в света, ям здравословна храна, но също хапвам и такива неща в отделни случаи. Мисля, че всъщност се храня много добре“.

В интервюто, записано в кулоарите на Световния икономически форум в Давос, Тръмп допълни, че е много популярен във Великобритания. Президентът отбеляза, че очаква да посети Великобритания, където има покана от кралица Елизабет Втора да направи държавно посещение.

На въпрос дали изпраща туитове с телефона си, докато е в леглото, той отвърна: „Понякога в леглото, понякога на закуска или на обяд, или когато и да е, но обикновено това става рано сутрин, или вечер. Много съм зает през деня“.

Според Доналд Тръмп жените харесват подкрепата му за силна армия, защото искат да се чувстват в безопасност у дома. Американският президент увери, че изпитва огромно уважение към жените и подчерта, че не е феминист.

[efb_likebox fanpage_url=“%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%81-149400255791411″ box_width=“250″ box_height=““ locale=“bg_BG“ responsive=“0″ show_faces=“1″ show_stream=“0″ hide_cover=“0″ small_header=“0″ hide_cta=“0″ animate_effect=“fadeIn“ ]
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...