Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » Свят » Печатна грешка в поканите за годишната реч на Тръмп
Свят

Печатна грешка в поканите за годишната реч на Тръмп

Доналд Тръмп
Доналд Тръмп

В поканите за речта на американския президент Доналд Тръмп, която той ще изнесе пред Конгреса днес, е допусната печатна грешка, съобщава ТАСС. Информация за това, придружена със снимки на сгрешените покани, поместиха в Туитър редица законодатели.

Както се вижда от снимките, в редица покани вместо State of the Union (За състоянието на съюза) е напечатано State of the Uniom.

Доналд Тръмп
В поканата n е объркано с m

„С нетърпение очаквам утрешното послание State of the Uniom“, написа сенатор Марко Рубио, който е републиканец от щата Флорида.

„Току-що получих своята покана за обръщението „За състоянието на съюза“. Изглежда, че за проверката на правописа е отговаряла (министърът на образованието) Бетси Девос“, написа конгресменът демократ Рол Грихалва от Аризона.

В. „Хил“ съобщи, че за отпечатването на поканите е отговаряло специално подразделение на Камарата на представителите на САЩ. Източник на изданието е заявил, че сгрешените покани са в процес на изтегляне и ще бъдат напечатани отново.

 

[efb_likebox fanpage_url=“%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%81-149400255791411″ box_width=“250″ box_height=““ locale=“bg_BG“ responsive=“0″ show_faces=“1″ show_stream=“0″ hide_cover=“0″ small_header=“0″ hide_cta=“0″ animate_effect=“fadeIn“ ]
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...