майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Култура » С песни на Пучини откриват новата камерна зала в Областта
Култура

С песни на Пучини откриват новата камерна зала в Областта

камерна зала област
камерна зала област

Новатата камерна зала в Областната управа на Пловдив ще бъде открита с  песни на Пучини в четвъртък от 18 часа. Всички културни събития в залата, която разполага с много добра естествена акустика. Патрон на всички изяви ще е областният управител Здравко Димитров.

Първият концерт, който е с вход свободен, ще даде старт на богата и наситена с културни събития програма, ще събере почитателите на Пучини, за да се насладят на един любим и доказан творчески тандем – тенорът Ивайло Михайлов и пианистката Мария Калоферова.

Концертът ще представи цикъла „Песните на Пучини“, а композициите, включени в програмата, сами по себе си ще изненадат всички почитатели на композитора, защото са малко познати и стават обществено достояние едва през 1987 г., когато един от най-големите изследователи на творчеството на Пучини – Майкъл Кей ги публикува. Ивайло Михайлов ще представи песни за глас и пиано, които не са тясно свързани с театъра, но са предназначени за ценители, които намират удоволствието от изкуството в по-сериозната музика.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...