Новини от Пловдив » Новините » Риби изплуват с важен разговор, изгодно предложение за Телеца
Новините Суматоха

Риби изплуват с важен разговор, изгодно предложение за Телеца

телец и риби
телец и риби

Овен 21 март – 20 април

Днес ще получите много, ако сте склонни на компромис и ако разделите отговорности и печалби поравно. Не си нарушавайте спокойствието и това на околните. Приключете водените преговори с взаимно изгодни договори. Днес се получава награда за лоялност и съпричастност. Злоба, агресия и завист водят към паданше. Сексът е противопоказен. Не навреждайте на природата. Да не се убиват птици. Този ден отрежда всекимо по заслуги. Бъдете доволни на това, което получавате. Денят е благоприятен за пътуване.

Телец 21 април – 20 май

Постарайте се да подновите контактите с тези, с които в миналото все нещо сте делили и не сте го разделили. Този ден ще позволи да се разберете, да се помирите, да разделите неделимото и да постигнете консенсус по спорните въпроси. Нищо важно да не се започва. Сега е време за преговори. Отложете за утре старта на новите инициативи и важните начинания, на които ще се опрете в бъдеще. Тази вечер ще получите изгодно предложение, за което някой може и да почерпи. Навлизате в силен тридневен период.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с хармонична, ведра и светла енергетика. Ако до момента трудно сте постигали разбирателство днес е време да седнете на масата за преговори и да се разберете по спорните въпроси. С лекота ще разрешите семейни и професионални дела, ще вземете справедливо и взаимно устройващо решение и ще се радвате на желаната близост. Не си разваляйте комфорта, крясъците в този ден разболяват и вредят. Бъдете умерени в искания и претенции. Изключете от общуването си безцеремонното поведение. Идват два трудни дни.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден за размяна на жестове на внимание. Бъдете дипломатични. Не си позволявайте да загубите самообладание във важен момент. Нервите ви ще бъдат подложени на изпитание, връзките също. Сексът е противопоказен и разболява, но нищо не пречи да покажете съчувствие, съпричастност и любов към тези, на които държите. Стойте далече от разправиите на работното място. Не позволявайте да ви провокират и развалят настроението. Ден на балансираната политика, на желанието да се съберем и разберем.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Спазвайте закона и правилата, бъдете отговорни и лоялни. Днес е добре всичко да се дели поравно, да се поемат не само екстрите, но и отговорностите в съвместната работа. Ще бъдете следени кое как делите и разпределяте. Не притеснявайте околните и не позволявайте намеси. Ден на равновесието, което лесно може да загубим в желанието да имаме повече, да сме по-нависоко и да гледаме другите отгоре. Не са изключени рокади и неприятни размествания. Запазете неутралитет, не позволявайте да ви ангажират в разправии.

Дева 23 август – 22 септември

Днес може да получите равни шансове, особено ако кандидатствате за работа или за по-висока и  престижна позиция на работното място. Изискването е права, отговорности и пари да се разпределят балансирано, да не се нарушават обещания и определените от закона пълномощия. Не си нарушавайте и спокойствието, не взимайте страна в спорове и на всички нива постъпвайте дипломатично. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония. Връзките се обновяват, кръвта се пречиства.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е синхронен с вашата природа. Изискването е за умереност във всичко, за балансирани и равностойни отношения и действия в посока на взаимното зачитане и изгодни за всички участници начинания. Делете поравно радости и скърби. Не си позволявайте да излизате от равновесие и да участвате в скандали. Разчистете терена, на който ще работите и предприемате важни инициативи в следващите дни. Спазвайте диета, направете прочистващи процедури на тялото и душата. Сега е момента и да се почисти основно дома.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Тежък ден за родените в третата декада, особоно ако излишно се противопоставят на авторитетите в живота си. Не влизайте в скандали, приемете разбиращо заповедите на шефа и молбите на близките. Ако водите балансирана политика ще си спестите неудобствата. Опитайте да разберете мотивацията, която движи околните. Не бива да се действа първосигнално или под нечий диктат. Проверете как стоят нещата преди да направите важен ход. Не позволявайте на трети лица да ви настройват срещу близки и приятели.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще имате късмет, ако водите равностойна игра и търсите компромисните варианти. Ако срещнете незачитане и неразбиране търсете друг начин, друг път и среда за развитието на проектите си. Може да получите неочаквана покана и одобрение на проектите и дейностите, които предлагате. Опитайте да реализирате всички шансове, които съдбата ви дава. В този ден нищо не бива да се прави на всяка цена или против личните ви разбирания и убеждения. Откажете се от това, което може да наруши вътрешния ви комфорт.

Козирог 22 декември – 20 януари

При намаляваща Луна насъбраната мръсотия лесно излиза. Този ден е благоприятен за прочистващи диети, за обновяване на връзки и дейности, за разчистване на терени и отношения. Ден с хармонична и блага енергетика. Усмихнете се, преодолейте дистанциите в отношенията с разбиране и такт. Ще имате полза от всеки подновен контакт, от всяка среща, на която ще се стигне до примирие. Подгответе базата за старта на нещо ново утре. Навлизате в успешен и печеливш период. Утре ще има за какво да почерпите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Съветът на деня е да не влизате в единоборства и да не се опитвате да доказвате някому нещо. Светъл и хармоничен ден, който изисква балансирана политика и желание да разбереш и да примеш другата гледна точка. Може да не се съгласявате с мнението на околните, но това не значи, че трябва да спорите и да вдигате скандали. Нека всичко да става мирно и тихо и да мине по реда си. Съобразете се с желанията на близките и децата, дайте възможност на всеки да си защити позицията и гледната точка.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Този ден ще ви помогне да изплувате, да проведете разговорите, които ще разчистят пътя и ще помогнат да започнете след време нова дейност и работа. Обадете се на тези, с които трябва да се уточняват позиции и да се разчистват дългове. Пътувайте, водете преговори на място.  Разпределете честно задълженията между членовете на семейството. И на работното място водете честна политика, позволете на младите колеги да се „оперят”. Не е ден за лов на пернати. Денят е добър за покупка на животни и инвентар.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...