майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Мултимилионерът Стефан Шарлопов си отиде на 55, покосен от инфаркт
България Важно

Мултимилионерът Стефан Шарлопов си отиде на 55, покосен от инфаркт

Влиятелният бизнесмен Стефан Шарлопов почина миналата нощ в съня си на едва 55 години. Най-вероятно от инфаркт. Тази новина се разпространи мълниеносно из медийното пространство и е водеща за повечето сайтове, телевизии и радиа.

Загадъчното е, че 55-годишният хотелиерски бос водеше изключително здравословен начин на живот, научи Plovdiv-Press. Той бе един от най-богатите българи и се грижеше осторожно за своето здраве. Ето защо вестта за внезапната му кончина дойде като гръм от ясно небе.

Eксдепутатът Петя Раева веднага реагира на Фейсбук страницата си. В публикация там пловдивчанката разкри, че преди броени дни е била на рибен ресторант със Стефан Шарлопов и съпругата му – Боряна.

„Отидохме на вечеря. Стефан беше в прекрасно здраве и настроение, в уникално добро състояние. Шокирана съм от новината за смъртта му. Не мога да повярвам, че ни напусна един наистина стойностен човек“, вайка се в социалната мрежа бившата ДПС-активистка и настоящ кулинарен гуру.

Не е изключено предприемачът да е получил масивен инфаркт или инсулт. Това изглежда най-логичното обяснение на смъртта му.

Подобно обяснение дават и негови близки. Те разкриват, че снощи Стефан се почувствал зле. По-късно е открит мъртъв в леглото, а в последните години се е радвал на цветущо здраве. Често си е правил и превантивни изследвания, което прави мистерията тотална.

Само преди няколко седмици той беше в Тайланд със съпругата си и 5-те си деца. Това издават отново снимки в социалните мрежи. В азиатската страна фемилито се е забавлявало като за последно. Е, оказа се наистина за последно.

Plovdiv-Press припомня, че роденият в Бургас Шарлопов имаше бизнес интереси не само в хотелиерския бизнес, но за широката обшественост именно комплексите му край морето бяха често трън в очите. Само допреди няколко месеца негова пристройка край брега на Созопол бе атакувана в съда от природозащитници. Те твърдяха, че той се държи като олигарх и не зачита законите. Ответната реакция на бизнесмена бе, че винаги се е ръководел от нормите и няма нищо, за което да се срамува.

Приживе Шарлопов се славеше като голям родолюбец и често спонсорираше инициативи, подкрепящи българщината.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще гласувате ли на местните избори на 29 октомври?

Покажи резултатите

Начална дата: 03.10.2023 @ 15:05 | Крайна дата: 03.11.2023 @ 15:05

Зареждане ... Зареждане ...