майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Роми зазидаха улична лампа във фасадата на къщата си в Арман махала
Важно Пловдив

Роми зазидаха улична лампа във фасадата на къщата си в Арман махала

Зазиданият стълб в къщата в Арман махала
Зазиданият стълб в къщата в Арман махала

Роми от пловдивската Арман махала зазидаха в къщата си стълб от уличното осветление. Снимка с разказ за абсурдния градеж качи във Фейсбук кметът на район Северен Ральо Ралев.

Управникът посетил мястото, след като бившият шеф на Трето РУП Никола Симов го сигнализирал за случилото се. От кадрите, които кметът Ралев публикува, се ивжда как къщата е напреднала с около два метра към улицата и е пораснала от един на три етажа.

В „разширението“ попада и уличния стълб. Строителите го обградили в нещо като шахта в самата къща, а най-горната тераса е като ложа за уличната лампа. „Всичко ще се събори, отдолу до покрива, категоричен е Ральо Ралев. Пред „Пълен абсурд“ по Нова тв кметът на район Северен припомни, че въпросната къща веднъж вече е бутана за незаконно разширение, на сабственикът Марин сега пак застроил два етажа върху общинска земя, включително върху улицата със стълба. „Това ми беше в двора, още навремето енергото ме питаха могат ли да го сложат тоя стълб“, обясни стопанинът на незаконната къща Марин. Той обеща, че ще „освободи“ стълба, но другото крило няма да събаря, защото там му е тоалетната.

„След 6 години стаж като кмет мислих, че няма какво да ме изненада, но уви, злият гений на тези хора не спи“, написа Ральо Ралев в профила си и допълни, че несъмнено ще последва светкавична реакция. Кметът покани Марин да събори доброволно цялата нова

Ральо Ралев качи снимка на абсурдния градеж в Арман Махала
Ральо Ралев качи снимка на абсурдния градеж в Арман Махала

„фасада“, а от администрацията нама да му пишат наказателно постановление. Размерът на тази санкция е до 2000 хил. лева, поясни Ралев.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще гласувате ли на местните избори на 29 октомври?

Покажи резултатите

Начална дата: 03.10.2023 @ 15:05 | Крайна дата: 03.11.2023 @ 15:05

Зареждане ... Зареждане ...