Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » България » Политика » Борисов: Радев е прекрасен, но да не си слуша беквокалите
Важно Мнения Политика

Борисов: Радев е прекрасен, но да не си слуша беквокалите

Бойко Борисов
Бойко Борисов

От години общувам с президента и той е прекрасен човек. Съветът ми е да не си слуша много тенорите и беквокалите, както аз не ги слушам. Това препоръча на държавния глава в интервю пред бТВ премиерът Бойко Борисов.

Под „беквокали“ министър-председателят явно имаше предвид шефът на канцеларията на Радев – Иво Христов.

Той обвини Христов в създаването на конфликти между двете институции. „Там има един човек, който пише и е сивият кардинал. Помня го от BBT, още от телевизията на Пеевски“, обясни Борисов по адрес на Иво Христов.

Така даде да се разбере, че няма нищо срещу Радев, но обкръжението му не му допада, защото мътело интригите.

„Иначе с президента Радев се разбираме, предложи шеф на НСО, веднага приех. Предложил е посланик в Москва, ще го одобрим“, натърти Бойко Борисов.

По повод протестите на зелените за втори лифт над Банско и кой стои зад фирмата концесионер на пистите Борисов заяви: „Цеко Минев стои зад „Юлен“. Омразата между Минев и зелените създава напрежението за Пирин“.

Той добави, че не одобрява думите на вицепремиера Валери Симеонов, който нарече зелените „глупаци“ и призова да изгоним евродепутатката Ска Келер, която се появи на митинг на природозащитниците.

Борисов захвана и темата за корупцията. „Не е само приказки, действаме. Завчера арестуваха кмета на Септември“, даде пример премиерът, като подчерта че арестуваният управник е от ГЕРБ.

Нося отговорност за 110 милиарда, а заплатата ми е по-малка от твоята, заяде се с Хекимян Борисов, след като водещият го попита за увеличението на депутатските заплати.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...