Новини от Пловдив » Важно » Двойната смърт в Кючука: Ради заклал жена си, после си прерязал гърлото
Важно Крими

Двойната смърт в Кючука: Ради заклал жена си, после си прерязал гърлото

Входът , където е апартаментът на Ради и Илияна Еневи в кв Кючук Париж
Входът , където е апартаментът на Ради и Илияна Еневи в кв Кючук Париж

Ради Енев е убил приятелката си Илияна, а после се е самоубил. Умъртвяването е станало по особено жесток начин, като 32-годишният мъж е прерязал гърлото на 29-годишната жена, а после е забил острието в шията си, съобщиха за ПловдивПрес от прокуратурата в Пловдив. Цяла нощ дъщеричката им, което е на годинка, плачела над труповете на родителите си, а съседите чували това.

В Окръжна прокуратура в Пловдив е заведено досъдебно производство за тежкото престъпление в квартал „Кючук Париж“, за което ПловдивПрес съобщи снощи.

Преди обед братът на Ради Енев получил позвъняване на мобилния си телефон от Илияна. Впоследствие опитал неколкократно да се свърже с нея по телефона, но тя не отговорила на повикванията. Опитал да се свърже и с брат си, но той също не отговорил.

Обезпокоен, към 15,30 часа, той отишъл до апартамента им, който брат му обитавал заедно с 29-годишната жена и 13-месечната им дъщеря. Опитал да отключи входната врата, но установил, че от вътрешната страна на бравата е поставен ключ. От вътрешността на апартамента се чувал детски плач. Повикал ключар, който констатирал, че вратата е заключена три пъти отвътре, но успял я отключи.

Още с отварянето двамата видели трупа на Ради, паднал срещу вратата. Братът на Ради се ориентирал по плача на детето къде се намира то и го взел. Двамата излезли от апартамента. В 16,08 часа ключарят подал сигнал в дежурната на Първо Районно, после на тел 112.

Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от ОД на МВР – Пловдив, който посетил мястото на инцидента. Прозорците и балконските врати на апартамента били затворени. Жената била намерена по гръб с порезна рана на шията и защитни порезни рани по ръцете. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал голям кухненски нож, забит в шията му. Пристигналият екип на спешна помощ констатирал настъпване смъртта на мъжа и жената.

До момента са извършени множество процесуално-следствени действия, огледи и разпити на свидетели. Били са назначени съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи. Детето на починалите се намира при близките им.

Разследването по случая продължава.

Още по случая
Открили мъртвото семейство по плача на детето ВИДЕО

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...