Новини от Пловдив » Важно » Ива Пранджева се дави от гняв: Кой си ти НИЩОЖЕСТВО, който преби 88-годишен старец?!
Важно Истории Пловдив Спорт Спорт Важно

Ива Пранджева се дави от гняв: Кой си ти НИЩОЖЕСТВО, който преби 88-годишен старец?!

Ива Пранджева

НИЩОЖЕСТВО! Ти, който тази сутрин, карайки колелото си на Гребната база, удари един беззащитен човек зад врата, който ходеше по велоалеята и понеже е на 88 години не чуваше селското ти крещене. Ако случайно този пост стигне до теб, искам да знаеш, че човекът падна и лошо се удари, потече му кръв от носа и се разплака от изродското ти отношение. Този гневен до сълзи текст пусна във Фейсбук голямата пловдивска лекоатлетка Ива Пранджева.

В него тя разказва за тъпата постъпка на един колоездач, и същевременно се обръща към него, за да разбере каква низост е сторил на един беззащитен възрастен човек.

Това, изроде можеше да бъде твоят баща. Знай, че Господ ще те накаже за постъпката ти. Избяга като един страхливец, вместо да се върнеш и да помогнеш, продължава нажежения си разказ Ива Пранджева.

После предупреждава неизвестния засега злосторник: Познавам физиономията ти, защото често те виждам на гребната, от днес нататък всеки път като те срещам, ще ти казвам какво мисля за теб и ще се постарая да разбера кой си, ще направя тази история публично достояние, но този път с погрознялото ти име, зарича се легендарната ни лекоатлетка.

За няколко часа историята й е споделена десетки пъти, реагирали са над 400 души.

Иве, прати го във залата за борба, приканва я приятел от Спортното училище. Подкрепям те Ива, ако го познаеш, снимай, ще го разпространим, зове друга приятелка на Пранджева.

„Този човек заслужава същото унизително и брутално отношение като това, което е причинил на този човек, при това на възраст. Тълпата може да бъде брутална. Нека да го разбере това“, по-крайна е в отношението си друга приятелка на лекоатлетката.

Подкрепям ви. Браво, Ива. Саморазправата не е решение,…..това е цивилизования начин. Ако може и снимка. Мисля,че колоездачът, ще си вземе поука, гласи следващ коментар.

Постът на Ива Пранджева се разпространява мълниеносно във ФБ
Постът на Ива Пранджева се разпространява мълниеносно във ФБ

Plovdiv-press.bg призовава: Ако познавате човека, който е ударил шамар в движение на 88-годишния старец, защото му е пречил на велоалеята край Гребната база – изпратете снимка, за да я разпространим. Защото всеки човек трябва да знае, че не бива така. Грубата сила заличава човешките отношения, а оттам до закона на джунглата е един шамар разстояние.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...