Quantcast
Новини Пловдив » Общество » Раздават 60-метров козунак на шадравана пред Общината
Общество

Раздават 60-метров козунак на шадравана пред Общината

Огромният козунак ще бъде раздаден в 12 часа
Огромният козунак ще бъде раздаден в 12 часа

60-метров козунак ще бъде раздаден в центъра на Пловдив днес. Той ще бъде нареден върху фонтана с пеликаните на пл. „Стефан Стамболов“ и ще бъде изграден от 500 по-малки козунаци. Направен е от 250 килограма брашно, в него има още захар, стафиди, олио, яйчен меланш и ароматизиран лимон. Точно в 12:00 часа Петър Зехтински, директор дирекция „Спорт и младежки дейности“, ще даде старт на инициативата.

Община Пловдив и общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ организират богата Великденска програма на пл. „Стефан Стамболов“.

От 10:00 до 12:00 часа е Великденско утро, което ще включва интересни забави и два конкурса специално за децата: „Най-здраво яйце“ и „Най-красиво яйце“. Ще има различни игри и томбола с награди, като един от присъстващите ще може да спечели велосипед, изтеглен от томболата.

От 12:00 часа до 14:00 часа ще стартира предаването „Ася в страната на талантите“ под мотото “Великденски чудеса в страната на талантите”. За публиката ще има много награди от празничната томбола.

Великденският детски концерт започва в 16:00и ще продължи до 18:00 часа. В него ще участват изпълнители от музикална школа „MUSICA NOVA“ – с ръководител Ани Василева. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат и Естрадно студио „Прима“ – ОДК Пловдив. Отново ще се проведе и игра за публиката и ще има награди.

Програмата ще продължи и на 9 април, Светли понеделник.

От 11.30 часа пред Община Пловдив, пл. „Стефан Стамболов“ ще има концерт на Духов оркестър – Пловдив. А от 16.00 часа, на стълбите на „Каменица“ ще бъде организиран празничен концерт „Класика за Великден“ с участието на симфоничен оркестър на Държавна опера – Пловдив и солисти от АМТИИ и НУМТИ „Добрин Петков.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...