Новини Пловдив Прес » Важно » Ташков пред Plovdiv-Рress: Ако трябва ще се молим на Тотев, но той ще е кандидатът на ГЕРБ
Важно Пловдив Политика

Ташков пред Plovdiv-Рress: Ако трябва ще се молим на Тотев, но той ще е кандидатът на ГЕРБ

Атанас Ташков и Иван Тотев
Атанас Ташков и Иван Тотев

Имаме успешен кмет, който ще спечели и трети мандат, заяви народният представител от ГЕРБ

Галина ГЕОРГИЕВА

Ако трябва ще се молим на Иван Тотев, но той ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет и ще спечели трети мандат. Това заяви пред ПловдивПрес депутатът Атанас Ташков, който се обади в редакцията ни да изкаже мнението си по повод материала „Стигат ли два мандата на Тотев, или ще имаме нов кмет“.

Ние имаме успешен кмет вече втори мандат, който с летящ старт ще влезе и в трети мандат. Той има доверието на партията в Пловдив и на ръководството в София. Мнението за него е отлично. Справя се отлично със задълженията си – той ще е кандидат за трети мандат и ще спечели.“, коментира пловдивският народен представител.

По повод думите на кмета Тотев „Два мандата стигат“, Ташков допусна, че са извадени от контекста.

Такъв официален разговор нито в партията е воден, нито пред ръководството е поставян. Имаме си добър кмет, управлява успешно два мандата, реализира проекти, догодина е Европейска столица на културата. И да не иска, ще го заставим насила да изкара трети мандат, в кръга на шегата. Той няма избор след това успешно представяне. Има още голям потенциал, има още какво да даде на града. Ако трябва ще му се молим, но той ще е кандидат кмет и кмет трети мандат.“, допълни Атанас Ташков.

Той отрече да има амбиции за кметския пост. „Аз имам много ангажименти в партията, в Транспортната комисия и в Регионалната комисия. Сега работим по новия Закон за движение по пътищата и не смятам да оставям тези ангажименти. А и нямам желание да се кандидатирам за кмет. Моя евентуална кандидатура е несериозна.Нямам нито амбиции, нито намерения, нито в партията има такива настроения.“, каза още народният представител.

Коментари

Коментари

VisVitalis
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!