Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Мондиал 2018 » Супер звезди са аут от състава на фаворита Испания за Мондиал 2018
Мондиал 2018 Световен Футбол Спорт

Супер звезди са аут от състава на фаворита Испания за Мондиал 2018

Селекционерът на Испания Хулен Лопетеги, коментира избора си на футболисти за Световното първенство. Наставникът бе попитан за останалите извън групата – Мората, Витоло, Бартра и Иярменди, но отказа да ги коментира, като единствено изтъкна, че са заслужавали да бъдат на Мондиала в Русия.

„Решихме, че трябва да изберем футболистите, които ще ни помогнат най-много. Трудно е, над имената обаче е мечтата на една страна. Някои играчи заслужаваха да бъдат в групата, но няма да са с нас – Мората, Витоло, Бартра, Ияраменди…“, каза Лопетеги.

„Предпочитам да говоря за тези, които ще бъдат на Световното. Мората го няма, защото има други на неговото място. Не е нещо лично срещу него. Истина е, че му беше сложно в края на сезона. Монреал много пъти е бил с нас, има дейно участие и сме сигурни, че ще ни помогне“, добави селекционерът на Испания.

„Късмет на Мондиала! Ще ви подкрепям докрай, както винаги“, написа пък Мората в социалните мрежи, след като стана ясно, че не е повикан за предстоящия форум.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...