Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Бал 2018: Стил, красота, мощни коли и рев на мотори пред Новотела и Панаира
Важно Пловдив Суматоха

Бал 2018: Стил, красота, мощни коли и рев на мотори пред Новотела и Панаира

Красивите абитуриентки от Английската
Красивите абитуриентки от Английската

Галина ГЕОРГИЕВА

12-класниците от 15 училища тази вечер празнуват своя абитуриентски бал. На момчетата и момичетата от випуск 2018 ще им върви по вода, след като силен дъжд се изсипа над Пловдив час преди старта на официалните тържества. Скандирания “ 1,2,3…12 -у-у-у“, бляскави тоалети, луксозни коли, развълнувани родители и разтворени чадъри – такава бе гледката пред Гранд Хотел „Пловдив“, където вече се веселят ЕГ „Пловдив“ и Търговската гимназия.

Абитуриентите пристигнаха с мощни джипове, мерцедеси, БМВ-а, аудита, бентлита, украсени с балони, а шофьорите надуваха клаксони, да известят за идването на най-важния човек тази вечер. Още щом вратата на някой от автомобилите се отваряше, към нея моментално се впускаха роднини и приятели да се снимат с абитуриента и да му пожелаят приятно изкарване.

Любопитни граждани се бяха събрали пред входа на хотела, за да видят какви са модните тенденции тази година.

Младите дами впечатлиха със стил, елегантност и красота. Много момичета се появиха в дълги рокли с гол гръб и спокойно можеха да минат за претендентки на оскари.

Някои бяха избрали класическите  цветове -червеният, синият и черният, а други бяха заложили на зелено, бежово и бордо. Две девойки се открояваха с прозрачните си черни тоалети и събраха погледите на много от изпращачите. На едната дори се виждаше татуировката на дясното бедро.

Заради дъжда абитуриентките вдигаха високо роклите и веднага се скриваха под чадъра, за да запазят прическите си.

Момчетата избраха традиционни черни и сини костюми.

Математическата гимназия празнува във Виенския павилион в Панаира. Около 19:30 часа абитуриент слезе от мощен джип, придружен от рокерско шествие. Един от мотористите така изфорсира машината, че хората наоколо помислиха, че се е запалила.  Цял клас пък дойде на бала с градски автобус по линия 12.

Въпреки предупрежденията на полицията, абитуриенти излизаха от прозорците и люковите на колите в движение.

В хотел „Марица“ са 12-класниците от Руската гимназия. Пет училища са в Тримонциум- СУ „Св. Патриарх Евтимий“, СУ „Свети Седмочисленици“, СУ „Черноризец Храбър“, Спортно училище “ Васил Левски“ и Частна Профилирана Гимназия „Класик“.

Професионална гимназия по хранителни технологии и техника, ПГО „Ана Май“ и Професионална гимназия по механотехника „проф. Цв. Лазаров“празнуват в хотел „Санкт Петербург”, а ПГ по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ са избрали „Империал“ за бала.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...