Quantcast
Новини Пловдив » България » Масов бой на кръстовище, роми с каруца пребиха младеж (ВИДЕО)
България Важно Инциденти Крими

Масов бой на кръстовище, роми с каруца пребиха младеж (ВИДЕО)

Ромите се нахвърлят върху беловласия, който се опитва да спаси момчето.
Ромите се нахвърлят върху беловласия, който се опитва да спаси момчето.

Скъпи приятели, още един ден, в който осъзнавам, че няма такава държава!!! Това написа във Фейсбук Кирил Георгиев и разказа за срамна схватка и последвал масов бой на оживено кръстовище в София.

Битката разиграла посред бял ден на кръстовището на бул. „Владимир Вазов“ и ул. „Поп Груйо“ в столицата. До саморазправата се стигнало след като каруца препречила пътя на лека кола. Шофьорът поискал обяснение от ромите, които препускали с животинския впряг, но вместо извинение те се нахвърлили върху него. Добре че едър беловлас мъж се намесва и понатупва част от мургавите бабаите, които за малко да линчуват момчето от леката кола.

„Посред бял ден, на оживено кръстовище, в жилищен квартал, мой много близък приятел беше пребит, а заедно с него още няколко човека, които са се опитали да му помогнат. ТОВА не е редно да се случва на никого!!! А фактът, че се случва в 21 век, в европейска столица, по време на европрецедателство й…..нямам думи! ТОВА трябва да спре !!!
Моля споделете тази несправедливост, за да се намерят виновниците и да не се стига до такива моменти повече!!!
Видеото е направено от приятелката на пострадалото момче!“, пише силно разгневен Кирил Георгиев. 

Видеото му набира светкавична популярност в мрежите. Вижда се как след катастрофата група цигани нападат млад мъж, а впоследствие очевидци, които се опитват да му помогнат. Ромите обаче нападат и тях. Започва масово меле.

Ето и видеото на Кирил Георгиев

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...