Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Пловдив » Сух режим за жадния Румен Петков под тепетата
Пловдив Суматоха

Сух режим за жадния Румен Петков под тепетата

Новоизбраният председател на партия АБВ Румен Петков днес даде брифинг в Пловдив. Плевенският политик се появи в залата за пресконференции на БТА жаден и морен, видя репортер на Plovdiv-Press. „Очаквах на масата да ме чака студена вода, голяма жега е под тепетата“, изохка подканящо Петков. Вместо ледена течност обаче той получи хладен отговор: „Няма как, не ни позволяват вече. За да осигурим вода, трябва да пускаме обществени поръчки, да уреждаме бартери, изобщо голяма хамалогия е. Има нови правила и закони“, оплака му се служителка от Българската телеграфна агенция.

Петков обаче бързо намери веселата страна и обясни, че ще потърси отговорност от някой си Милен, който отговаря за брифингите на БТА в Плевен. „Наскоро говорих в Плевен и там имаше водичка, сигурно е била чешмяна, ще се постарая да разбера дали е така и да се разправя с Милен“, удари го на бъзик известният с чувството си за хумор опитен политик.

После той разказа на едва четиримата журналисти, уважили го в Пловдив, случка с опит да го измамят в столична сладкарница. Там сервитьорът винаги му носел шише с вода, но току преди да му го поднесе, с отработен жест го отварял. „Един път го изпреварих и понечих аз сам да си отворя бутилката, но се оказа, че тя вече е отворена и по всяка вероятност вътре имаше чешмяна течност. Станах и си заминах, няма да се оставя да ме лъжат на дребно“, допълни Румен Петков.

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...