Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Общество » В „Южен“ събират средства за болно дете с капачки за рециклиране
Общество Пловдив

В „Южен“ събират средства за болно дете с капачки за рециклиране

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Поредната благотворителна кауза, към която са насочени усилията на администрацията на район „Южен“, е  лечението на седемгодишния  Станислав Чонев, който страда от тумор в мозъка, причинен от остра форма на хидроцефалия. Единственият шанс за Станислав е операция в турската болница „Аджъбадем“.За целта е нужно да се съберат 60 000 евро, а животоспасяващата операция е насрочена за 28 юни.

В знак на солидарност район „Южен“ и ДГ „Светлина“ се включиха в инициативата на неправителствената организация Here2Help, като приканват гражданите на района да съберат колкото могат пластмасови капачки, които да предадат в кметството до 5 юли. Всички събрани средства ще бъдат преведени по банковата сметка на дарителската кампания.

„Време е да покажем, че можем да сме човечни и да докажем, че с малко усилия, но единство, можем да доведем до промяна“, сподели кметът на района Борислав Инчев.

На 13 юни от 19,30 часа пък ще се проведе благотворително музикално събитие в квартала на творческите индустрии „Капана“ в подкрепа на доброволческата кампания „Да помогнем на Стаси да оздравее“. В него ще се включат родни изпълнители като Лидия Ганева, Иван Андонов, Мирослава Тодорова, Стефани Илиева, Le Push и други.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...