Новини от Пловдив » Общество » Савина Петкова шеф на Общински съвет №1 у нас за 2018-а
Общество Пловдив

Савина Петкова шеф на Общински съвет №1 у нас за 2018-а

Савина Петкова получи наградата „Председател на Общински съвет 2018“ от Асоциацията на българските градове и региони по време на годишната среща на общините в Разлог. „Благодаря за признанието, което е не само за мен, а и за работата на моите колеги общински съветници. Изказвам благодарности и към работата на администрацията към Общински съвет Пловдив, която работи като добре смазана машина, което води до добрите резултати в нашата работа“, заяви тя.

С отличие се сдоби и община Пловдив, която получи приза  „Най-иновативна община“. Това стана по време на церемония, където присъстваха председателят на асоциацията Найден Зеленогорски, зам.-министърът на регионалното развитие Деница Николова, евродепутати, кметове и общински представители над 200 гости и членове.

Годишните национални награди на асоциацията се раздават в 31 категории. Освен за успешно управление, общините се отличават за направените инвестиции в природата и хората; за развитие на спорта и младежките дейности; за запазване и популяризиране на културно-историческото наследство, за въвеждане на иновативни подходи в управлението на общината и много други. Основен критерий за определяне на призьорите са реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Призът за областен управител за 2018 година бе връчен на Галин Григоров, който менажира област Русе, а за зам.-областен управител на 2018 година бе отличен Димитър Драчев, който заема тази длъжност в Стара Загора.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...