Новини от Пловдив » Свят » Лопетеги пое Реал и отсече“ Това е най-щастливият ден в живота ми
Свят Спорт Спорт Важно

Лопетеги пое Реал и отсече“ Това е най-щастливият ден в живота ми

Специалистът Хулен Лопетеги обяви, че това е най-щастливият ден в живота му, след като бе представен официално като треньор на Реал Мадрид и подписа договор за 3 години.

След бурните последни събития и уволнението му от националния отбор, Лопетеги бе посрещнат от множество журналисти по време на церемонията на „Сантяго Бернабеу“.

„Надявам се, че няма да бъда силно емоционален и първо искам да изразя благодарността си за доверието и отговорността, която получавам и която приемам с гордост“ заяви Лопетеги.

„Зная, че идвам на място с големи изисквания, но заедно ще направим всичко, за да бъдем на необходимото ниво и дори да го подобрим. Вчера бе най-тъжният ден от смъртта на майка ми, но днес е най-щастливият“ добави той.

„Вярвам, че съм готов за това приключение и оценявам, че ще разполагам с един прерасен отбор. Реал Мадрид иска да печели всичко и аз се чувствам част от това семейство“ каза още Лопетеги.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...