Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Семейство Франкенщайн или семейство Адамс били Караджови?
Пловдив Съд и Прокуратура

Семейство Франкенщайн или семейство Адамс били Караджови?

Полицайката Льолева /вляво/ и тъщата на Караджов Рекина по време на очната ставка.

Ваня ДРАГАНОВА

Дискусия на тема „Семейство Франкенщайн или семейство Адамс са били наричани Караджови“ протече днес по време на очните ставки по делото срещу обвинения в убийството на родителите си бивш полицай Венцислав Караджов. Алибито му се гради основно на показанията на тъщата му Мария Рекина, която твърди, че във вечерта, когато са били застреляни Цветан и Божура Караджови, той не е излизал от къщи, а тя самата е била притискана по всевъзможен начин от разследващите да го посочи като убиец. Едно от твърденията й гласи, че оперативната работничка Десислава Льолева наричала близките й „семейство Франкенщайн“.

Семейство Франкенщайн не съществува, да не би да имате предвид семейство Адамс“, запита Льолева, изправена очи в очи срещу Рекина. „Семейство Франкенщайн е нарицателно за злина и вие точно това ми казахте. Наричахте ме идиот, твърдяхте, че зет ми е психопат, че някой ден ще поиска да му прехвърля жилището си, аз ще откажа и той ще ме убие, както е застрелял родителите си“, отвърна й Рекина.

Льолева отхвърли всички обвинения и обясни, че като дългогодишен оперативен работник знае, че няма смисъл да бъде притискан както физически, така и психически свидетел, чието доверие трябва да се спечели. „Това не води до нищо“, обобщи Льолева.

Рекина разказва част от случилото се по време на разпитите и в Пловдив, и в София с удивителни подробности, а за други неща твърди, че не си спомня. Например, че не помни Льолева да й се е представила по време на първата беседа, но тя научила името й от дъщеря си Каля, която го намерила в интернет. Льолева обаче заяви, че като полицай се представя с второто си име – Викторова, и тази версия не е вероятна.

Както и при предишните очни ставки с полицаи всяка от двете страни твърди, че казва истината, и ситуацията остава дума срещу дума.

Обвиненият, че е застрелял родителите си заради семейния имот, Венцислав Караджов.

Още по темата

Полицейски шефове и тъщата на Караджов – дума срещу дума за признанията й
Младите Караджови били семейство Франкенщайн
Условна присъда за Караджов за пистолета в ръцете на 15-годишния му син

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...