Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Пловдив » Босът на Спартак показа проекта за супер стадион
Пловдив Спорт Спорт Важно

Босът на Спартак показа проекта за супер стадион

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Проектът за тотално обновяване на стадион „Тодор Диев“ вече е готов и е в Община Пловдив. Новият президент на Спартак Динко Миленчев го предостави на градската управа, която ще го придвижи в комисиите, изготвящи търга за концесия. Предвижда се  пълна модернизация на централния терен и изграждането на две изкуствени игрища зад вратата от страната на бившите хали.

Настоящите трибуни ще бъдат напълно обновени, а също така ще бъде изграден един нов сектор. Проектът предвижда също така стадионът да има осветление и електронно табло. Съоръжението ще отговаря на всички изисквания на БФС. Веднага след гласуването на концесията ще започне и същинската работа. Все още обаче не е ясна съдбата на залата за гимнастика, която наскоро бе напълно обновена от бившият футболист на клуба и на Ботев Николай Праматаров.

Този сезон представителният тим на шампионите от 1963-а година ще играе в „Б“ областната група под ръководството на Стефан Учиков, твърди Пловдивнюз.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...