Новини от Пловдив » Мондиал 2018 » Подпукаха Йозил, че не пее химна и не му се играе за Германия
Мондиал 2018 Спорт Спорт Важно

Подпукаха Йозил, че не пее химна и не му се играе за Германия

Легендата на германския футбол Лотар Матеус не спира с критиката си към национала на страната Месут Йозил.

„Подчертавам, че нямам никакъв проблем с това, че Йозил не пее германския химн. Това си зависи от всеки играч, независимо дали има германско, турско или африканско потекло.

Това, което наблюдавах в Москва след края на химна, обаче ме разгневи ужасно много. Десет германски национала помахаха на публиката, дадоха знак на феновете. Само Йозил не стори нищо.

Този факт прави очевидно поне за мен, че Йозил не разбира защо в Германия има толкова много дискусии за него. Той не е наясно какво очакват хората в Германия от футболен национал.

Беше редно той да покаже отдаденост към Германия след грешката със снимката заедно с Ердоган, беше редно да се отвори към феновете.

Най-много ме дразни, че езикът на тялото му е изцяло негативен. Той играе футбол без радост. Често оставам с усещането, че на терена Йозил не се чувства комфортно с националната фланелка на Германия, понякога имам чувството, че изобщо не иска да играе.

Не виждам сърце, не виждам радост или страст. Смятам, че той ще се оттегли от националния отбор след Световното първенство“, заяви Матеус в интервю за „Bild“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...