Quantcast
Новини Пловдив » България » Призоваха Стоичков на детектор, за да му лъсне голият г*з
България Спорт Спорт Важно Суматоха

Призоваха Стоичков на детектор, за да му лъсне голият г*з

Иконата на родния футбол – Христо Стоичков беше призован на детектор на лъжата от Росен Петров – Животното. Тарторът на Animals излезе с обръщение във Фейсбук, с което дава продължение на скандала в ЦСКА-София.

Припомняме, че преди два дни Животното скочи на Камата – според него голмайсторът на САЩ’94 е натискал Гриша Ганчев да продаде Антон Недялков във ФК Далас. Освен това Животното написа, че Ицо е прибрал 400 000 долара комисионна от трансфера. След това носителят на „Златната топка“ поиска от ефира на БНТ Гриша Ганчев да каже истината публично. В противен случай това би означавало, че някои хора взимат пари да говорят срещу мен, каза още Стоичков. Ганчев обаче отговори с ироничен тон в сайта на ЦСКА-София и направи Камата за 2 стотинки. Сега „червената“ сапунка продължава с поредна публикация на Животното.

Ето какво написа Росен Петров:

„Понеже не спирате да бълвате г*вна, във вторник ще поканя господина на детектор на лъжата да му лъсне голият г*з пред цяла България, но понеже предполагам, че опорната му точка „цървул“ ще бъде отново използвана затова ще го направя публично по всички медии. Писна ми легендите ни да ни чук*т през гащите – Емо, Данчо сега и Ицо, а да не изреждам и предишното поколение. Хайде да видим голямата уста Стоичков дали ще склони да седнем един до друг. Аз знам какво съм чул да говори боли ме х*я дали ми вярвате, но като излезе истината – чакам лично извинение от всеки един, който си позволи да с*ре по мен. А защо е взел пари, ми защото е бил такъв май ви е къса паметта“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...