Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Жената на Боян Петров подари на Ли Къциян бг знаме с послание
Важно Маршрути

Жената на Боян Петров подари на Ли Къциян бг знаме с послание

Половинката на Боян Петров бе сред хората, които се срещнаха с председателя на Държавния съвет на Китай Ли Къциян, който е на посещение в България. Радослава е пожелала и е дарила високопоставения гост българско знаме, на което е имало специален надпис. Това разкри самият той.

„Връчиха ми подарък – знаме от съпругата на Боян Петров, който изчезна по време на изкачване на връх Шиша Пангма в Хималаите. На знамето пише, че нейното сърце винаги ще остане там. Ние се гордеем с куража и делото на Боян Петров“, сподели Къциян преди началото на пленарните разговори с министър-председателя Бойко Борисов.

Радослава Ненова преди часове написа във Фейсбук следното: „Най-голямото приключение, което можеш да вземеш е да живееш живота на мечтите си…“ Мисълта е на известната американска водеща Опра Уинфри. Постът на Ради събра хиляди лайкове и коментари и бе илюстриран със снимката, която сме използвали за водеща в статията.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...