Начало » Световен Футбол » Марсело трогна с излияние към Роналдо
Световен Футбол Спорт Спорт Важно

Марсело трогна с излияние към Роналдо

Кристиано Роналдо получи поредно емоционално послание от свой доскорошен съотборник в Реал (Мадрид). Защитникът Марсело използва социалните мрежи, за да си вземе „довиждане“ с португалската звезда. От следващия сезон Кристиано ще играе в Ювентус.

„Кой ли би си помислил това, Крис! Дойде време да си кажем „чао“. За да бъда честен, не вярвах, че този ден ще дойде. Нищо в този живот обаче не продължава вечно и аз се надявам да бъдеш щастлив в новото си приключение. Прекарахме почти десет години заедно. Десет години, изпълнени с щастие, добър футбол, победи и загуби, прекрасни моменти! Научих много от теб. Твоята отдаденост е най-невероятното нещо, което съм видял в спорта. Пожелавам на теб и на прекрасното ти семейство всичко най-добро.

Ще ми липсват разговорите преди мач и начинът, по който ни вдъхновяваше преди финалите с твоя опит. Начинът, по който комуникираше с младите. Горд съм, че съм играл с теб. Но не защото си най-добрият футболист в света, а защото си страхотен човек. Когато приключа кариерата си, ще покажа на всички снимките ни заедно“, написа бранителят.

Коментари

Коментари

Пловдив Прес Facebook
Хотел-ресторант Одеон

Категории

Пловдив Прес в Facebook

Пловдив Прес Facebook

Времето

Close
error: Правата запазени!