Quantcast
Новини Пловдив » Култура » Пловдив 2019 » Започва Hills of Rock, Iron Maiden свирят в неделя
Важно Култура Пловдив 2019

Започва Hills of Rock, Iron Maiden свирят в неделя

Фестивалът Hills of Rock 2018 започва днес, а гвоздеят в програмата – концертът на Iron Maiden, ще е неделя.

Изграждането на сцените на Гребната база започна още в понеделник заедно със специалните зони за артистите – гримьорни, кетъринг, офиси и др. За реализирането на събитието работи екип от над 600 души. Основната сцена, на която ще свирят хедлайнерите Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden, пристигна специално от Унгария. Тя е с внушителни размери и ще бъде оборудвана с изключително модерна звукова и светлинна апаратура. Ще разполага с огромни екрани, което ще позволи на хората и от по-далечно разстояние да следят шоуто. Judas Priest ще свирят в събота.

В тазгодишното издание на Hills of Rock на три сцени ще вземат участие 55 артисти от Европа, Америка и Балканите. За втора поредна година българската група Уикеда малко преди началото на фестивала без никаква основателна причина отказва договореното си участие на 20 юли и е своевременно заменена от JEREMY?, съобщиха организаторите.

По време на фестивалните дни входовете на Гребната база ще бъдат отворени от 16,30 часа. Билети могат да бъдат закупени и на място. След задължителните проверки за забранени предмети на всеки посетител ще бъде поставена гривна според типа билет, който притежава. В специално обособена къмпинг зона 500 фенове ще имат възможност да разположат своите палатки.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

Покажи резултатите

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...