Новини от Пловдив » Свят » Звезда на Ливърпул със страхотна постъпка – спаси 2 бебета
Свят Спорт Спорт Важно

Звезда на Ливърпул със страхотна постъпка – спаси 2 бебета

Роберто Фирмино познава много добре чувството да си герой на футболния терен за милиони фенове. Нападателят на Ливърпул и Бразилия има доста прилична визитка и се радва на фенската обич.

Кариоката обаче се изстреля в съвсем различна орбита с невероятен жест, превръщайки се в големия герой за едно изстрадало семейство. Роберто и неговата съпруга Лариса са дарили 65 000 евро на бразилско семейство за спешното лечение на техните две бебета.

Двете братчета Жоао и Мигел страдат от мускулна атрофия и са имали нужда от сумата, за да се започне моментално лечение в САЩ. Семейството е признало за проблема в интернет и семейство Фирмино са поели всички разходи.

Нападателят на Ливърпул не само отказва да говори за огромния си жест, но и забранява информацията да бъде разпространявана. След контролата на мърсисайдци с Торино двама журналисти са попитали стрелеца за дарението, но той не даде никакъв отговор.

Половинката на Фирмино Лариса (на снимката долу) обаче разкри детайли пред Globo: „Ние се трогваме от такива истории. Също сме родители и си представяме болката на семейството. Роберто е невероятен човек. Най-красивото е, че не иска нищо в замяна, прави го от сърце“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...