Новини Пловдив Прес » Култура » Младежи мерят сили в 15 игри с надпреварата „Разчупи се!“
Култура

Младежи мерят сили в 15 игри с надпреварата „Разчупи се!“

Младежка надпревара „Разчупи се!“ ще се състои тази вечер от 18:00 часа в Цар-Симеоновата градина. Тя е организирана от Областен информационен център в Пловдив и Националния алианс за работа с доброволци (НАРД), по повод Международния ден на младежта. Събитието е посветено на 2018 г., обявена за Европейска година на културното наследство.

Участници на възраст между 15 и 29 години, групирани в 15 отбора, ще мерят сили в 15 игри-изпитания. Тимовете ще се състоят от 2 до 4 човека – група от приятели, съмишленици, колеги, членове на организация. Всеки отбор ще трябва да премине през общо 15 игри. За всяко изпитание ще разполагат с 5 минути като според представянето си, ще получават точки. Точки за крайното класиране ще им донесе и редът, по който финишират в надпреварата. На един от пунктовете експертите на ОИЦ-Пловдив ще очакват участниците с предизвикателство на тема Европейски съюз.

Отборът победител получава голямата награда – скок с бънджи за всички членове на тима. Участниците, класирали се на второ място, ще се сдобият със страхотни хамаци, а тези на трета позиция – ще получат ваучери за отборна игра в Ескейп стая. За всички състезатели са осигурени подаръци и грамоти за достойно представяне.

Коментари

Коментари

VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!