Новини Пловдив » България » Задържаха убиеца на младеж в Лесново, застрелял го за едно колело
България

Задържаха убиеца на младеж в Лесново, застрелял го за едно колело

Снимка: bTV

Млад мъж беше разстрелян в центъра на елинпелинското село Лесново. След блокада и среднощни преговори полицията успя да задържи тази сутрин предполагаемия убиец, който се беше барикадирал в дома си.

По неофициална информация убийството е заради спор за откраднат велосипед, съобщава bTV. Жертвата е мъж на 24 години, прострелян с един куршум в гърдите. Заподозреният е около 60-годишен мъж. Фаталният изстрел е произведен в центъра на Лесново, от упор.

Стрелецът тръгва да бяга и се барикадира в къщата си. Полицаите ограждат жилището му и започват преговори, а рано тази сутрин мъжът е задържан от служители на СОБТ.

Според съседи възрастният мъж е бил психичeски нестабилен и не е общувал с никого. По думите им жертвата е бил бедно момче и жителите на Лесново са му помагали с храна и пари.

Оръжието, с което е извършено убийствотоq е незаконно, показват регистрите на МВР. И жертвата, и предполагаемият убиец не са криминално проявени. През цялата нощ Лесново беше блокирано от полиция и коли на жандармерията.

 

 

 

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close