майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » България » Три невръстни деца убиха куче (18+)
България Важно Инциденти Крими

Три невръстни деца убиха куче (18+)

Потресаваща и нечовешка жестокост разбуни Дряново.Три деца убиха с ритници кучето Сузи преди ден, алармираха възмутени граждани в социалната мрежа. Хората недоумяват как е възможно нормални деца, двете на възраст 10 години, а третото – на 8 г., да са способни на такава нечовешко деяние.

Кучето Сузи е познато на много хора от града от години, хранят го и са свикнали с благия му нрав. Докато трите деца го ритали жестоко, възрастна жена им направила забележка, но те изригнали с грубости срещу нея, разказа нейният син. Друга жена от жилищния блок наблизо също е била наругана от малките убийци, след като им се е скарала. Хората коментират, че именно защото Сузи е била прекалено кротка, децата не са нахапани, а животното се е оставило да го ритат до смърт, информира Канал3.

Невръстните му убийци, Николай, Калоян и Денислав, са ученици, някои от тях запалено тренират футбол, а родителите на едното реагираха с извинения във Фейсбук и разкаяние за това, което са сторили. Майката на едното го наказала да чисти кварталната градинка за една седмица и определя сина си като агресивен от малък. Третото дете пък живеело само с баба си и съседи разказаха, че поначало е агресивно, псува и обижда връстниците си наред.

Възмутените жители на Дряново препоръчват на родителите да се обърнат не към психолог, а направо към психиатър, защото такава безгранична жестокост към живо същество може да доведе до убийство на човек утре.

Част от хората зоват за саморазправа, повечето обаче призовават да не се стига дотам и коментират, че родителите трябва да бъдат наказани и най-малкото глобени за поведението на малките насилници. Децата няма как да бъдат подведени под наказателна отговорност за убийството на кучето, въпреки че законът за защита на животните предвижда до 3 г. затвор.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...