Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Мандраджията с тютюна ловил риба 2 дни след разбиването на цеха в Калугерово
Важно Крими

Мандраджията с тютюна ловил риба 2 дни след разбиването на цеха в Калугерово

Водят Георги Моллов в съдебната зала.

Ваня ДРАГАНОВА

38-годишният мандраджия Георги Моллов, обвинен, че е въртял и цеха за нарязване и обработка на тютюн в Калугерово, е бил на риболов 2 дни след обиските. Разследващите разбиха този цех и 4 нелегални фабрки за производство на цигари – в Горна Оряховица, Тутракан и Дупница, през нощта на 24 август, а на 26-и Георги Моллов ловил риба на язовир Церово и се е снимал как пуска обратно във водата едра риба.

Моллов е е едноличен собственик на капитала на 2 фирми – „Мега Билд“ ЕООД с основен предмет на дейност търговия, ресторатьорство и хотелиерство, и „Тракийска лоза“ ЕООД – за производство и бутилиране на вино и високоалкохолни напитки. Има дялове и в „Ай Ем Интернешънъл“ АД, регистрирана в София с предмет на дейност на покупко-продажба на имоти. Според прокуратурата основният му бизнес е мандра, която се намира в съседство с помещението, в което се обработват тютюнът.

Моллов отрича да има общо с нелегалната обработка на тютюн, с който после били зареждани незаконните фабрики. Помещението е негово, но било отдадено под наем. Засега Георги Моллов остава в ареста.

 

Публикувахте от Georgi Mollov в Неделя, 26 август 2018 г.

Още по темата

Нелегалното производство на цигари – добър пример за мобилност на пазара на труда
Съдът решава за ареста на тартора на цигарената афера от Калугерово

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...