Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Нов директор би звънеца в ОУ „Душо Хаджидеков“ (СНИМКИ)
Градът Дневен Пловдив Образование Пловдив

Нов директор би звънеца в ОУ „Душо Хаджидеков“ (СНИМКИ)

Галина ГЕОРГИЕВА, ПловдивПрес

Нов директор би първия звънец в ОУ „Душо Хаджидеков“ тази година. На мястото на легендарния Георги Стефанов, който се пенсионира, временно поста вече заема Сузана Джанекова. В повечето училища в Пловдив учебния ден започна в 9,00 ч.

„Искам пред вас да изкажа едно голямо благодаря на г-н Стефанов. Това е човекът, който ръководеше със сърце, душа и плам 24 години училището. Надяваме се ОУ „Душо Хаджидеков“ да продължи да се радва на същия имидж, който директорът Стефанов създаде за тези години“, обърна се към ученици, учители и родители новата директорка Джанекова.

Освен с нов ръководител елитното пловдивско училище започва новата година и с изцяло ремонтирана сграда. Фасадата грее като нова, стаите също са преобразени.

Джанекова се обърна с пожелание към децата, преподавателите и родителите.

На учениците пожела да бъдат любознателни и смели, и да открият най-доброто от себе си. На родителите – да подкрепят децата си и тяхното любопитство, а на колегите постави задача да убедят учениците, че знанието и науката са мъдрост, която дава плодове.

Повечето от първокласниците гледат развълнувано и леко изплащено. Първолакът Васко каза, че не му се ходи много на училище. „но щом мама и тате ме карат, значи е полезно“. „Нямаме търпение“, възкликнаха обаче две усмихнати момиченца от неговия клас.

Пред всички училища в Пловдив има засилено присъствие на полицията.

Как Пловдив посреща първия учебен ден – четете в ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...