Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Чудеса на модерните технологии в Международния технически панаир
Бизнес Пловдив Технологии

Чудеса на модерните технологии в Международния технически панаир

Момент от подреждането на атрактивната експозиция с огромната видеостена, която служи за фон на цялата композиция от цветове и светлини.

ПловдивПрес

Впечатляващи експонати и щандове с атрактивен дизайн ще посрещнат посетителите на Международния технически панаир в Пловдив, който започва на 24 септември. Те ще видят на живо авангардната индустрия и модерните технологии чрез иновативни продукти и оригинални визуални решения.
Известна българска компания подготвя композиция от цветове и светлини като фон на колекция електромотори. Специално е поръчана видео стена с площ 40 кв.м, която е единствена в България. Висящ телевизор с двустранен екран е другата изненада на щанда. 17 тона техника, извозена с 14 тира, ще бъде използвана за осъществяване на този артпроект в рамките на изложбата „Машиностроене“.

Демонстрационната зона за едра строителна техника ще покаже машини гиганти в действие.

На нея ще бъде показан и товарач гигант от фирмата, която миналата година взе златен медал за най-големия мотокар, произвеждан в България. Новото изделия не отстъпва на знаменития си предшественик. Телескопичният товарач повдига до 25 тона в обсегът на действие 14 метра.
Още чудеса на съвременните технологии представя Съюзът на изобретателите със 17 непоказвани досега разработки от шест държави. Станция за бързо зареждане на електромобили, вертикално излитащ и кацащ самолет, слънчева екоцентрала са само част от тази зона на бъдещето в изложбата „Робохайтех“.
На нейните футуристични експонати съперничат модели от „Ауто сити Пловдив“. Тук за първи път у нас може да се види електромобил Tesla S. Хитов е и електромобилът Hyundai Kona EV заради пробега от 482 километра. Любителите на високите скорости ще се насладят и на луксозните „Рейндж Роувър Аутограф“ ( 2019 г.), „Мерцедес S клас“ (2018 г.), BMW 5-а и 7-а серия.

Нови модели автомобили заемат своето място в изложбата „Ауто сити Пловдив“.

Новост са и демонстрациите за реставриране и пълна промяна на интериора на автомобила. Майстори освежават дизайна и сменят цвета на салона, тавана, волана, таблото с помощта на 200 вида кожи и модерни материи.
Професионалистите в сферата на електрониката и електротехниката ще открият много приложения на върховите технологии в „Елтех“, която отбелязва най-голям ръст сред десетте изложби на Есенния панаир.
Той продължава до 29 септември. Фирми от 35 държави презентират продукти и услуги от електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, водния сектор химическата промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилната индустрия. Те може да се видят от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа.
Един от посетителите ще спечели лека кола по избор измежду 7 модела. Наградата е осигурена от Международен панаир Пловдив, който организира най-престижния технологичен форум на Балканите.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...