Новини Пловдив » Важно » Венцислав Караджов бил „сготвен“
Важно Съд и Прокуратура

Венцислав Караджов бил „сготвен“

Ваня ДРАГАНОВА

Не е вярно, че прокуратурата е работила и по други версии за убийството на Цветан и Божура Караджови. От самото начало се полагаха усилия да бъде „сготвен“ Венцислав Караджов.“ Това заяви адвокатката на бившия полицай Зоя Тошкова. Според нея нищо по това дело, с изключение на самото деяние, не е установено.

Не е намерено оръжието, с което е извършено убийството. Не е ясно как Венцислав Караджов е влязъл в имота, за да застреля майка си и баща си Не е ясно защо прокуратурата твърди, че той е използвал ръкавици. Повечето записи от охранителните камери в района не са иззети по надлежния ред. А собственикът на счетоводната къща с камери, която се намира до дома на Караджови, дори не е разпитван“, изброи Тошкова.

Тя не отрече, че Венцислав Караджов и родителите му са били в много лоши отношения заради семейния имот, но подчерта, че и възрастните хора не са направили нищо, за да се помирят със сина си. Обвинението твърди, че отказът на Цветан и Божура Караджови да прехвърлят на сина имота на ул. „София“ 68-а е основният мотив за убийството. Пледоарията на защитата продължава, а след нея се очаква да говори и самия Венцислав Караджов, който си е подготвил няколко тетрадки със записки.

Още по темата

Прокуратурата поиска доживотен затвор за Венцислав Караджов
Патроните, с които са убити Караджови, уличават сина им

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close