Quantcast
Новини Пловдив » България » Пореден удар срещу Арабаджиеви – НАП запечата хотел „Маринела“
България Важно

Пореден удар срещу Арабаджиеви – НАП запечата хотел „Маринела“

Данъчни запечатаха хотел „Маринела“ в София, собственост на бизнесмена Ветко Арабаджиев. Санкцията е за срок от една седмица. Престоят на гостите, които вече са отседнали в хотела, няма да бъде смущаван и те ще продължат да влизат и излизат необезпокоявано, но няма да бъдат приемани нови, съобщи bTV.

Мярката е наложена късно вечерта в четвъртък. А малко преди полунощ от хотела разпространиха позицията на ръководството, според която санкцията е наложена, заради проверка, извършена на 4 септември.

Тя е установила липсващо свидетелство за регистрация на Интегрирана автоматизирана система за управление на търговската дейност. От хотела обясняват, че това се дължи на липса на регистрация на друга компания, с която работят.
И допълват, че още на 17 септември управата е внесла необходимите документи по изисканите протоколи.

По-рано вчера собствениците на хотела – семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви, понесоха още един удар. Специализираният наказателен съд запорира техни 12 банкови сметки в различни трезори. Със съдебни заповеди бяха запорирани и дялове на Маринела Арабаджиева в 5 търговски дружества за общо 165 000 лева, както и дялове на Ветко Арабаджиев в 2 търговски дружества за 114 000 лева. Запор беше наложен и над 4 имота, собственост на Маринела Арабаджиева, намиращи се в Пловдив, София и село Свежен.

Още по темата

Запорираха всички сметки на Ветко и Маринела Арабаджиеви

Изнудвали Ветко да прехвърли бизнеса си на политик-олигарх

Нов удар по Ветко, запорираха тузарските му лимузини за десетки милиони

Кой отвори чадър над Ветко за ДДС афера през 2005-а?

(УНИКАЛНИ СНИМКИ) Ветко и Маринела – да им завиди и цар Мидас

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...