Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Жоро Самуилов в съблекалнята! Нахока играчите и обеща брифинг за Колежа
Важно Спорт Спорт Важно

Жоро Самуилов в съблекалнята! Нахока играчите и обеща брифинг за Колежа

Борис ВЕЛЕВ

Собственикът на Ботев Георги Самуилов днес за сефте влезе в съблекалнята при играчите, видя човек на Plovdiv-Press. Петролният бос пристигна в Коматево и проведе куп срещи. Той се запозна лично с всички – от хората от поддръжката на базата, през служителите в различните звена, до самите футболисти.

Бизнесменът проведе срещи и с хора извън клубното тяло, какъвто например е единственият жив наследник на великия поет и революционер Христо Ботев – Боян Ботйов, който гостуваше на „канарчетата“.

След сгледа с оперативния директор Иван Йотков, Самуилов се отправи към съблекалнята. Там той се представи на Неделев, Балтанов и компания и по наша информация е бил доста рязък. Босът е изискал от играчите да влагат повече страст на тренировки и официални мачове. Самуилов директно е обявил, че не иска да вижда повече размотаване по терена, каквото имаше на дербитата с Левски, Берое и Локомотив. Наблегнал е на това, че Ботев е велик клуб и институция, която следва да се защитава навсякъде. Самуилов е дал да се разбере, че футболистите ще получават заплатите и премиите си навреме, а срещу това той иска себеотдаване на максимум.

По-късно тази вечер Георги Самуилов ще бъде избран за председател на Надзорния съвет на Ботев. Това ще формална процедура и бъде официализирана от членовете Ангел Палийски, Иван Йотков, Петков Ангелов, Васил Наумов и Димитър Радев.

От Ботев информираха, че съвсем скоро собственикът на клуба ще даде нарочен брифинг с тема стадион „Христо Ботев. Именно размразяването на строежа на Колежа е най-болния и належащ въпрос за жълто-черното семейство.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...