майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Бизнес » Пловдивски бизнесмени и Цветанов с приз за благотворителност (ВИДЕО)
Бизнес Важно Градът Общество

Пловдивски бизнесмени и Цветанов с приз за благотворителност (ВИДЕО)

Носителите на приза за благородни каузи

Plovdiv-press.bg

Петима бизнесмени от Пловдив и зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов са тазгодишните лауреати на наградите за благотворителност, излъчени от фондация „Сан Марко М“. Призовете бяха връчени днес на официална церемония в ресторант „Миконос“.

Отличените са Георги Цанков, инж. Иван Вичков, Христо Томов, Борис Калибацев и Ованик Хорикян.

Меги Трайкова връчи приза на Георги Цанков

Предприемачът Георги Цанков, собственик на „Фантастика-95“, спонсорира редовно обядите на Дом за възрастни хора, облякъл е десетки абитуриенти от социални домове, също така е подпомогнал със сериозна сума Виктория Илиева – момиченцето от Пловдив е с рядко туморно заболяване.

Зам.-кметът Георги Титюков връчи приза на Калибацев-младши

Собственикът на „Филикон“ Борис Калибацев участва в кампаниите „Обяд за възрастни и лежащо болни хора“, „Да облечем абитуриенти от Дом Княгиня Мария Луиза“ и други акции на фондацията. От негово име наградата взе синът му Васил Калибацев.

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов връчи приза на инж. Иван Вичков

Собственикът на хипермаркет „Рила“ инж. Иван Вичков е подпомагал музикална формация „Сладурани“, дарявал е средства на „Дом за лежащо болни хора“, а също така е участвал в кампанията „Една по-различна Коледа“.

Марио Андонов получи приза от името на строителния предприемач Христо Томов

Строителният предприемач Христо Томов участва в кампания за набиране на средства за дете, болно от церебрална парализа, освен това е финансирал онкоболния Николай Иванов от Асеновград да замине на лечение в Испания.

Цветан Цветанов също е дал лични средства за лечението на Ники от Асеновград, а след това е организирал и дарение от името на ГЕРБ за подпомагане на момчето.

Зам.-кметът Георги Титюков връчи приза за благородно сърце на Ованик Хорикян

Ованик Хорикян беше отличен от „Сан Марко М“ затова, че е участвал в множество благотворителни каузи на фондацията, подпомагал е бедни, включвал се е във финансирането на благотворителни обяди за възрастни хора, дарявал е средства на Дом Мария Луиза, а също така е организирал коледно тържество за деца на загинали полицаи.

Наградите връчиха зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков, кметът на район Централен Георги Стаменов и Меги Трайкова, председател на фондация „Сан Марко М“.

Щастлива съм да ви връча годишните награди за благотворителнотст. Вие сте безспорно успели предприемачи, но преди всичко сте хора, които променяте към добро живота на останалите. Пожелавам ви здраве и Бог да закриля всички нас и начинанията, които сме предприели, обърна се към предприемачите Меги Трайкова. За да вършиш, добро преди всичко трябва да си добър човек, заключи тя.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...