Quantcast
Новини Пловдив » България » Иван от Пловдив с огнен коментар за смъртта на журналистката Виктория
България Важно Мнения ФБстатус

Иван от Пловдив с огнен коментар за смъртта на журналистката Виктория

Пловдивчанинът Иван Маринов излезе с огнен коментар по повод смъртта на журналистката от Русе Виктория Маринова. Иван не е роднина на Виктория, въпреки сходството на фамилиите им. Мъжът, който е от Пловдив, но живее в София, задава въпроси, от които мрежата трепери. Ето и целия текст на Иван, публикуваме го без редакторска намеса. 

Красива е!!! Нали!!! Но, вече не е с нас!!! Защо? Защото, живеем в скапана държава!!! Държава в която всеки може да убие всеки, защото е лесно. Просто убиваш. Няма наказание. Няма последствие. Няма нищо. Просто убиваш. И това е!!! За кеф!!!
Млад човек. Повтарям МЛАД ЧОВЕК, заради всички малоумници с власт от, които зависи да ХВАНАТ И НАКАЖАТ виновните за това. Как ще ги или го накажат? Не знам, не разбирам от тези неща, но най вероятно, те, или той, имам предвид ИЗВЪРШИТЕЛЯ ИЛИ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ, ще са много болни, няма да има доказателства, ТЯ може да се е самоубила. Ако накрая все пак има виновен и бъде съден и осъден той ще избяга в страна, където няма ектрадация или ще лежи 3 години и ще бъде пуснат за добро държание. Все тая, на кой му пука!!! Тя не е мойта дъщеря, жена. Нека другите се оправят.
Аз не познавам това момиче, жена, МАЙКА, БЪЛГАРКА, повтарям за малоумниците БЪЛГАРКА, която беше заличена от лицето на земята по най- долен начин, беше просто ИЗНАСИЛЕНА И УБИТА, но ви казвам П И С Н А М И!!!
ПИСНА МИ , защото от сутрин до вечер слушам само това. За убити, обрани, ограбени хора, които търсят справедливост. А НЕЯ Я НЯМА !!! И това е то.
Но, ще дойде ден, когато всичко това ще бъде в повече на всички. Този ден не е далече. Повтарям НЕ Е ДАЛЕЧЕ !!! Та, на този ден всичко за вас ще свърши. Ще свърши изведнъж. И никой няма да ви помни. Защото сте БОКЛУЦИ С ВЛАСТ !!! Но, тази власт не е вечна, всичко на този свят е моментно и преходно. Преходни сте и вие. Днес сте тук, утре не.
Преди време, в не много далечното минало, когато един човек, който изгонихме с камъни, беше на власт, такива ги РАЗСТРЕЛВАХА НА УЛИЦАТА. После казваха, че е съпротива при арест и награждаваха полицаите извършили разстрела. Ами да, един БОКЛУК по-малко. Хем няма да го издържаме в затвора. На кого ще липсва …???
Но, стига толкова лоши думи. Просто едно дете стана сираче. Тихо, тихо ще дойде понеделника, и после вторника,и така ще има и после, и после, и после.
НИКОГА НЕ СЪМ ПИСАЛ НИЩО ПОДОБНО ИЛИ ДРУГО РАЗЛИЧНО, НО НЕКА КОГАТО ТАЗИ ВЕЧЕР СИ ЛЯГАМЕ ДА СИ ПОМИСЛИМ, И ДА СЕ ЗАПИТАМЕ:
– ИСКАМЕ ЛИ ДА ЖИВЕЕМ ТАКА ? –

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА И !!!

 

Още по темата

Претърстват Русе за следи от убиеца на журналистката Виктория Маринова

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...