Новини Пловдив Прес » Градът » Цирк Балкански кани деца на безплатно шоу зад кулисите
Градът Култура Посоки Сцена

Цирк Балкански кани деца на безплатно шоу зад кулисите

Всяка събота между 13 и 27 октомври директорът на Академичен цирк Балкански г-н Александър Балкански и неговият екип канят деца с техните родители, възпитатели и преподаватели на открита репетиция на цирковата трупа. Това е възможно от 10.30 ч. на пространството до зала „Колодрума“, където цирк „Балкански“ разполага своята шатра в гр. Пловдив.

Администрацията на район „Централен“ информира всички детски заведения и социални домове на територията на района, които биха желали да заведат децата на среща с цирковото изкуство. „Нека повече деца научат за възможността. Добрата комуникация на екипа ми с училища и детски градини е много важна за нас и гражданите“, коментира Георги Стаменов, кмет на район „Централен“.

Зад кулисите е напълно безплатна среща на подрастващите с цирковото изкуство – едно от най-старите сценични изкуства в света. В Бургас, Велико Търново и София интересът от децата беше невероятен. По този начин всеки малчуган може да разбере дали това изкуство му харесва или не още преди да е посетил спектакъла“, казва акад. Балкански и добавя, че местата са около 600, не са неограничени. За да наблюдават репетициите и разговарят на микрофон с артистите, преподаватели и родители е необходимо да доведат децата не по-късно от 10.30ч. пред шатрата на цирка.

Академичен цирк „Балкански” ще гостува в гр. Пловдив (до зала „Колодрум“) от 11.10.2018 до 04.11.2018 г. Спектаклите с билети са всеки ден от 16:30 и от 19:30 часа , неделя – от 11:30 и от 16:30 часа.

Коментари

Коментари

VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!