Quantcast
Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Кадър на деня » ВИДЕО Деца се забавляват на фестивала „Квартална сцена“
Кадър на деня Пловдив

ВИДЕО Деца се забавляват на фестивала „Квартална сцена“

Деца от 4 до 14 години се включиха активно в „Игрите на квартала“ в Цар-Симеоновата градина до Пеещите фонтани. Състезанията са част от Четвъртия фестивал за изпълнителски изкуства „Квартална сцена“, който стартира от днес и ще продължи до 19 октомври в Пловдив. Малчуганите истински се забавляваха в игрите, а родителите им също взеха участие.

От 17 часа днес ще има представление да деца „Каквото направи дядо, все е хубаво“. А от 19 часа ще се проведе „Огнен спектакъл“. Утре програмата продължава в Цар Симеонова градина до Пеещите фонтани и в  двора на Детския отдел на НБ „Иван Вазов” – Пловдив.

Акцент в програмата е закриващото събитие на 19 октомври, когато звездата на българския театър и кино Ицко Финци ще представи пред пловдивската публика своя авторски моноспектакъл „Като в кабаре”, в който актьорът влиза в различни роли, партнирайки си с любимите роял, цигулка и акордеон.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...