Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Политика » Сидеров: От месеци Симеонов планинира да ме махне от ръководството на ПГ
България Мнения Политика

Сидеров: От месеци Симеонов планинира да ме махне от ръководството на ПГ

Валери Симеонов и Волен Сидеров
Валери Симеонов и Волен Сидеров

Преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че трябва има промени в ръководството, да бъдем колективни. Това не е нещо ново, заяви лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров по повод решението на партията на Валери Симеонов НФСБ да свали доверието си от него.

Сидеров е категоричен, че неговото единствено желание е било „Обединени патриоти“ да се явят заедно на предстоящите избори за Европарламент догодина.

Моята идея не е била да се карам с Валери Симеонов, а да направим добър, успешен тандем на евроизборите, допълни Волен Сидеров.

Той обясни още, че няма да прави коалиция с Николай Бареков. Бареков влезе като евродепутат през 2014 г. заедно с Ангел Джамбазки от ВМРО. Той се обърна към мен и предложи писта към Консервативния алианс, в чието ръководство е. Покани също и Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов, обясни Сидеров.

„Валери Симеонов закрива и разкрива автокефални църкви като дискотеки в Слънчев бряг – това вече е недопустимо“. С тези думи Сидеров определи коментарите на вицепремиера относно конфликта между Русия и Украйна за независимостта на Украинската православна църква.

„Да всяваш разкол в църквата е типичната соросова работа. Нека да се поправи – да каже няма да правя разколи в църквата, няма да се меся… министър-председателят също му направи бележка“, допълни Сидеров.

 

Още по темата

НФСБ сне доверието от Сидеров, нарече го родоотстъпник и лъжец

Бареков и Сидеров заедно! Искат патриотите да се обединят за евровота

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...