Новини от Пловдив » България » България » Политика » Симеонов под мустак: Протестът е тюрлюгювеч
България Важно Мнения Политика

Симеонов под мустак: Протестът е тюрлюгювеч

Валери Симеонов
Валери Симеонов

Валери Симеонов нарече вчерашния протест на майките на деца с увреждания и гражданите, които ги подкрепиха „тюрлюгювеч”. Определението той направи на брифинг в Министерски съвет днес, като през цялото време се усмихваше под мустак.

На въпрос дали правителството ще продължи да работи, ако той подаде оставка, Валери Симеонов отговори, че според него то ще продължи и работата му не е свързана с оставката.

Вицепемиерът помоли организациите, които подкрепят протеста в негова защита да не се провежда, тъй като бил форма на натиск срещу коалиционните партньори.  „Аз се чувствам достатъчно уверен и убеден в това, което върша и не е редно да оказваме форма на натиск на коалиционни партньори със средства които аз не приемам”, каза Симеонов и добави, че тези средства са и затварянето на улици и т.н.

Попопов поисканата му от Волен Сидеров оставка Симеонов отвърна: „Е, какво да коментирам, не вярвам някой от вас да е бил изненадан, аз специално не бях”.

Кнфликт в коалицията няма и на съвета на патриотите днес очаквам „благоразположени колеги, усмивки и почерпки”, натърти Симеонов.

„Не мога да приема морални оценки от всякакви посоки – от долу, от горе, от лево, от десно. Имам собствено мнение, държа на него, продължавам да твърдя, че казвам истината”, отново подкрепи изказването си вицепремиерът по демографската политика.

Той не отговори на въпроса дали, ако подаде оставка НФСБ ще остане част от парламентарното мнозинство.

 

Още по темата

Президентът Радев по повод Симеонов: Безконтролната власт ражда цинизъм (ВИДЕО)

ВИДЕО Пловдивчани: Оставка на Симеонов веднага!

Десислава Радева: Позор, г-н Симеонов

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...