Новини от Пловдив Прес » Градът » Ученици от Търговската поеха кормилото на НАП в Пловдив
Градът Кадър на деня Образование

Ученици от Търговската поеха кормилото на НАП в Пловдив

Седем млади мениджъри посетиха Териториалната дирекция на НАП Пловдив като част от инициативата „Мениджър за един ден“ на „Джуниър Ачийвмънт България“. Николай Николов, Елеонора Атанасова и Катя Кривчева от Националната Търговска Гимназия Пловдив заедно с Теодора Димова, Стефани Стоянова и Марияна Чолакова от СУ „Черноризец Храбър“, и Радомира Тамбурова от ПГЧЕ „Васил Левски“ Бургас бяха посрещнати от директорът на Приходната агенция в гр. Пловдив г-н Венелин Найденов.

На директорския стол седна младият и амбициозен Николай Николов и заедно с останалите младежи почерпиха от опита и съветите на г-н Найденов. Той ги въведе не само в ежедневните си задължения, но и изтъкна също, че поверената му структура се крепи на екипна работа и взаимно доверие между служителите.

Младите мениджъри наблюдаваха и дейностите по обслужване на клиентите, на всеки един от тях им бе издаден Персонален идентификационен код (ПИК), с помощта на който ще могат да използват всички електронни услуги предоставяни от Агенцията. Запознаха се със способите, които държавата разполага за да събира принудително невнесените в срок данъци, осигурителни вноски и глоби, както и с част от контролните действия, които прилага приходната администрация.

В следобедните часове на 30 октомври младите мениджъри напуснаха очаровани Агенцията, а коментарът на директора г-н Найденов по повод кампанията „Мениджър за един ден“ бе „Инициативата е отличен повод да запознаем младите хора с работата на приходната администрация, да ги мотивираме в бъдеще да бъдат част от нейните структури, а ако ли не да се превърнат във финансово грамотни и социално отговорни бизнес лидери“.

Коментари

Коментари

VisVitalis
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Альоша или Левски на Бунарджика?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!