Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Пловдив » Трима нови прокурори встъпиха в длъжност в Районна прокуратура
Пловдив Съд и Прокуратура

Трима нови прокурори встъпиха в длъжност в Районна прокуратура

В Районна прокуратура-Пловдив встъпиха в длъжност трима нови прокурори – Деница Иванова, Кремена Роглекова и Веселина Николова, назначени с решение на Висшия съдебен съвет след участие в конкурс за първоначално назначаване.

В присъствието на Румен Боев, зам.-апелативен прокурор на гр. Пловдив, Румен Попов, окръжен прокурор, Чавдар Грошев, районен прокурор, и прокурорите от Районна прокуратура, новите магистрати положиха тържествената клетва и подписаха клетвения лист, съгласно разпоредбите на чл. 156 и чл. 157 от Закона за съдебната власт.

„Утвърждавайте добрите практики в професията, спазвайте върховенството на закона, желая ви кураж в работата и успешна кариера“, обърна се към новите магистрати районният прокурор Чавдар Грошев. Той официално ги представи пред колегите им.

Деница Иванова е завършила „Право“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград, работила е като съдебен помощник в Софийски градски съд.

Кремена Роглекова е завършила “Право” в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, работила е като старши разследващ полицай в 4 РУ на МВР-Пловдив.

Веселина Николова е завършила „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, работила е като старши разследващ полицай в сектор „Икономическа полиция“ към ОД на МВР- Пловдив.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...