Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Бременната от сина на Доган Памела се дипломира в НСА, Демир липсваше (СНИМКИ)
Важно Образование Суматоха

Бременната от сина на Доган Памела се дипломира в НСА, Демир липсваше (СНИМКИ)

Памела с баща си Николай и майка си - Деси

Стефан МАРЛОВ, plovdiv-press.bg

Топ красавицата Памела, която е бременна от сина на Ахмед Доган – Демир, се дипломира. Зорко око на Пловдив Прес забеляза, че родителите на знойната брюнетка днес се похвалиха с постижението на своята щерка. А мама и особено тате на Памела не са кои да е. Баща на тунингованата гърла е Николай Жейнов – футболен мениджър, чиито трансфери се оценяват на десетки милиони в евро.

Пременената в празнична тога Памела завърши с успех профил „Спортен мениджмънт“ в Национална спортна академия. Иначе казано – дървото не пада по-далеч от крушата. Макар че в случая „крушата“ в лицето на Пами може да се превърне и в златна ябълка…През лятото стана ясно, че Памела е бременна от Демир Доган. Синът на сивия кардинал в родната политика и бизнес – Ахмед Доган, се е кротнал в обятията на едрогърдата чаровница. Преди това той изживя няколко бурни романса със старлетки, които обаче не успяха да го задържат до себе си за повече от година.

Шансовете на Памела скачат до небесата, защото в началото на следващата година ще дари Демир с бебе. Щастливият богаташки син вече се сгоди за красавицата и вече всички са в очакване на наследника, който ще направи Ахмед Доган и Николай Жейнов дядовци.ПловдивПрес научи от достоверен източник, че в последно време Памела не е била особено редовна в часовете в НСА, но въпреки това дипломата й е с отлични оценки. На голямото събитие присъстваха доста от близките на Памела хора, но Демир Доган липсваше. Това не е голяма изненада, предвид факта, че Ахмед Доган отдавна забрани на отрочето си да се появява на публични места.

Ето защо Демир е обещал на възлюбената си да я заведе на пътешествие с частна яхта в открито море, веднага щом роди и е в състояние да плава. Именно на яхта двамата се запознават, а после искрите пламват и те превръщат разходките с луксозни лодки в своя предпочитана забава./Plovdiv-Press

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...